![]() |
Senin Miyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senin MiyimSenin miyim Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın Köşe Yazıları - Seninmiyim - Senin miyim İclal Aydın Bu aralar okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın susma isteği yazıya da vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden yazarken daha mı cesurdum? Bilmiyorum ama ![]() ![]() ![]() Sevdiğim iyi bir şeyi paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Yazan Nursel Calap ![]() ![]() ![]() Okuyun, seveceksiniz ![]() ![]() ![]() Çok seven herhangi bir kadın soruyor: “Senin miyim?“ *** Kırmızı şeritli tabağına yapışan şeker yüzünden ince belli bardağı yerinden ayıramadığımıza güldüğümüz o erken vakti hatırlıyor musun? O zaman çok güzel gülüyordum! Güneş gözlerime batırıyordu çocukken çizip sarıya boyadığım oklarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin güzelindim de, senin miydim gerçekten? Atkı takmaktan hiç hoşlanmayan boynuma önce öpüp sonra ısrarla doladığın atkını neredeyse yaz gelene kadar her gün taktığım o kışı hatırlıyor musun? O zaman çok güzeldi boynum! Kolyeler, fularlar satan her tezgâhta geçirdiğim uzun dakikaları beni seyrederek geçirirdin sesini çıkarmadan ![]() ![]() Koruyup kollayarak kendini de güçlü hissettiğin minik sevgilindim de, senin miydim gerçekten? Okumak istediğim kitaplar daha önce senin okuduklarındı, çoğunu kitaplığında gördükten hemen sonra alıp uykusuz okumuştum ![]() ![]() ![]() Sen mırıldanırken duyup sevdiğim şarkıları dinleyerek yeni bir dil öğrendim ![]() ![]() ![]() Oluştuğum, sancı içinde ben olduğum dönemde bana sen bulaştın! Şimdi neysem biraz sen ![]() ![]() ![]() Okumak, seyretmek, görmek, edinmek, paylaşmak, öğrenmek ve hatta öğretmek için hamurumdan gelen bir şeyler kullanmam gerektiğinde seni de görüyorlar bende ![]() ![]() ![]() ![]() Bende biraz da sen varsın ![]() Beni anlatırken, tarif ederken “gibi” diyorlarsa gibi’nin solundaki kelimede sen varsın mutlaka biraz ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yaptıklarıma benzer şeyler yapanları tarif edenlere benim “gibi” olduklarını söylüyorlar bazen ![]() ![]() ![]() ![]() Birilerine bulaştım, benden olanlar, ben olanlar var ![]() ![]() ![]() ![]() Ama söyle, ben senin miydim? Peki hâlâ senin miyim? Öyleyse neden sen eski sen değilsin? İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|