![]() |
Bana Aşk Borçlusun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Aşk BorçlusunBana Aşk Borçlusun ![]() ![]() ![]() ![]() Adam genç kadına seslendi: - Bana gözyaşı borcun var! Genç kadın sordu: - Nasıl öderim ? Adam gözlerini kırptı: - Haydi gülümse ![]() ![]() Gülümsedi genç kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam seslendi yine: - Bana mutluluk borcun var ![]() ![]() Genç kadın biraz mahcup biraz şaşkın sordu: -Nasıl ödeyebilirim ? Heyecanlandı adam: - Haydi yat dizlerime ![]() ![]() Genç kadın bir kedi uysallığında yattı dizlerine usulca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava kararmak üzereydi ![]() ![]() Adam sürekli borç defterlerini kurcalıyordu ![]() - Bana yürek borcun var ![]() ![]() Borcunun farkındaydı sanki genç kadın ![]() - Bu borcumu nasıl ödeyebilirim ? Adam kollarını uzattı: - Haydi tut ellerimi ![]() ![]() Ellerini uzattı genç kadın ![]() ![]() Genç kadın gitmek üzereydi ![]() - Bana can borcun var ![]() ![]() Kadın irkildi; - Can mı? Sigarasından derin bir nefes geçti adam; - Evet ![]() ![]() ![]() Hoşuna gitti sözler kadının: - Peki bu borcumu nasıl tahsil etmeyi düşünüyorsun ? Adam biraz daha yaklaştı; - Yum gözlerini ![]() ![]() Hiç tereddüt etmeden yumdu gözlerini ![]() ![]() - Bu ne şimdi yaptığın ? diyerek çattı kaşlarını kadın ![]() ![]() ![]() Adam pişmanlıkla memnunluk arasında gidip geldi ![]() - Hayat öpücüğüydü ![]() ![]() Kısa bir sessizliğin ardından bu kez kadın öptü adamı şehvetle ![]() ![]() ![]() Adam şaşırdı; - Ya senin bu yaptığın neydi ? Genç kadın kapıya yöneldi; - Veda öpücüğü ![]() ![]() Kalan borçlarına karşılık yürek dolusu çaresizlik ve bir de mor sümbüllerini masanın üzerine rehin bırakıp gitti genç kadın ![]() - Ne olur iyi bak umut çiçeklerime solmasınlar ![]() ![]() ![]() Genç kadın sümbülleri aldı: - Merak etme gün aşırı sularım çiçeklerini ![]() ![]() Adam sevindi: - Güneşe suya gerek yok ![]() ![]() ![]() Kadın gözden kaybolurken haykırdı adam: - Umutlarımı kefil yaptım ![]() ![]() ![]() Haykırışı yağmura karıştı kadın yağmuru hissetmeyen kalabalığa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|