Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşıktın, cana, tene

Sen Tene Aşıktın Ben Cana

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Tene Aşıktın Ben Cana

SEN TENE AŞIKTIN, BEN CANA!!Süper:

ÇOCUK: Ayrılalım

KIZ: Neden? Hani evlenecektik !

ÇOCUK: Anlaşamıyoruz, birimize uygun değiliz

KIZ: Vicdansız Hani beni öperken ne güzel anlaşıyordun Bana sarılırken ne güzel anlaşıyordun Bana dokunurken ne güzel anlaşıyordun Geceleri evde MSN de belaltı muhabbeti yaparken ne güzel uyum sağlıyordun Şimdi hevesini aldın Anlaşamıyoruz, ayrılalım öyle mi?

ÇOCUK: Ben seni zorlamadım

KIZ: Sen beni sevdiğini söyledin Evleneceğini söylemiştin

ÇOCUK: Daha askerliğimi yapmadım, okulum bitmedi, elimde çalışacak bir mesleğim de yok Ben evliliğe hazır değilim ki

KIZ: O zaman niye bana seninle evleneceğim dedin?!

ÇOCUK: O sadece bir temenniydi!

KIZ: Evliliğe hazır değildin Niye bana çıkma teklifi ettin?!

ÇOCUK: Her rastladığın ile pat diye evlenilmez ki kızım Birbirimizi anlayalım, tanıyalım diye düşünmüştüm

KIZ: O zaman niye beni öptün, niye bana dokundun, sanki eşim gibi !

ÇOCUK: Ne eşi Biz nikah kıymadık ki, sen benim eşim olasın

KIZ: Anlaşıldı Seni şerefsiz, sadece kendi hevesini tatmin etmek için beni kullandın Benım sevgimden, aşkımdan faydalandın

ÇOCUK: Öyle değil Ben sana ilk başlarda aşıktım, sonra aramızdaki farkı görünce aşık olmaktan vazgeçtim

KIZ: Yalancı!! SEN TENE AŞIKTIN, BEN CANA!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com