Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılık, vakit, veda

Vakit Ayrılık Vakit Veda

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vakit Ayrılık Vakit Veda

veda yazıları - ağlayan erkek resmi - aşka veda yazıları - yaşanmış aşk hikayesi - aşk mektubu

Bu gece son demindeyim yanlızlığın, ne ilkbaharın çiçekleri mutlu ediyor beni, ne güneşin doğuşuHiç bir şey beni mutlu etmez oldu sen gittiğinden beriİçimde bir bir ateş yandı hiç sönmeyecekHayat bu diyordum kendi kendime,bekle diyordum o geri dönecek ve gülecek yüzün Oysa kendimi kandırmaktan başka bir şey değilmiş bu anladım ama anlasam ne fayda ben hiç alışamadım ki sensizliğe, Her akşam avuçlarımda yüzüm gözlerim hüzün ikliminde seni aradım kör karanlıklarda, ama yoktun İçim de bir acı, İçimde özlem, içimde hasretini bırakarak gitmiştin geri dönmemek üzereUnuturum demiştim önceleri, dakikalar saatleri,saatler günleri kovaladı ama ben geçen zamana inat hep sevdim seni ve hiç unutamadım Sonra içimde bir umut ya gelirse dedim ve beklemeye başladım seni ama sen hiç gelmedin ve içim acıdı her güneşin batışında bir gün daha geçmiş, ben sensiz bir günü daha geçirmiş, bir adım daha yaklaşmıştım sonuma Ve bir gün artık bitti her şey

Dilimde bir türkü ‘Sağım yalan Solum Yalan Giden Yalan Dönen Yalan Vardım Baktım Dünya Yalan Senin gibi’ şarkı bitti, ben bittim
Şimdi vakit Veda vakti,Vakit Ayrılık vakti
Gidiyorum artık dönmemek üzere
Sana Hakkını Helal Et Demeyeceğim Bırak bende kalsın hakkınSana dair bir şeyler olsun yanımda senden hatıra kalan
Elveda Sevgili Şunu Bil ki Ben seni hiç unutmadım Unatamadım…
Ve Seni Unutmadan vereceğim Son Nefesimi
Sen bu mektubu okuduğunda ben Son Kez yokluğuna sarılıp hayalinle öpüşeceğim
Sonrasımı son ben bir daha bu dünyada seni özlemeyecek,Özleyemeceğim
Bir daha sana koşamayacağım, Seni seviyorum diye bağıramayacağım
Sadece gözümde bir damla yaş uzanacak elim tetiğe ve ben bir daha güneşin doğuşunu görmeyeceğim dinmeyen hasretinle
Yüzünün hep gülmesi ve hiç üzülmemen dileğiyle
Serdar YILDIRIM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com