Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gençlik, mücevheri

Gençlik Mücevheri

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gençlik Mücevheri

Gençlik Mücevheri Hikayesi - Hüzün Hikayeleri - İclal Aydın Yazıları

Dün sabah Ruhat Hanım'ın yazısını okurken ona çok hak verdim Dünya Güzeli olan Azra'nın seçilme nedenlerini sıralarken sadeliğinin ve tam bir genç kız olmasının ona puan kazandıran özellikleri olduğunu yazmıştı Hakikaten ekranlarda ve büyük kentlerde yaşının çok çok üzerinde görünümlere bürünen genç kızları düşününce Azra'nın insanın içini neden açtığını daha iyi anlıyor insan İsim vermek istemem ama yaşamları ve aşkları ile gündemden düşmeyen mankenlerin ve ünlü genç kızların 20, 23, 25 yaşında olduğuna kim inanır ki? Aşırı makyajları, saçlan, giyimleri, gece yaşamları nedeni ile çabuk bozulan ciltleri, göz alti torbaları

İnsan nedense çabucak büyümek ister, büyüdüğünde de küçülmeye çalışır Beni takip eden okurların ciddi bir bölümünün genç arkadaşlardan oluştuğunun farkındayım Bu sebeple bir kısmı bana kulak verecektir eminim Bundan sonra yazacaklarım benden genç olan arkadaşlarıma bir hatırlatma olacak, ona göre

14 yaşın fotoğrafları

Hatırlıyorum da 14 yaşına girdiğim yıl kendimi pek bir genç kız hissediyordum O tarihlerde yaşıtlarımla benzer uğraşlar içinde değildim belki de ondan Onlar yaz tatiline kampa ya da yazlığa giderken ben bütün yaz çalışmıştım Okuduğum kitapların, benden yaşça büyük arkadaşlarımın da bunda çok etkisi vardı sanırım Yaşımın büyük olduğunu düşündüklerinde

bundan pek mutlu oluyordum O tarihlerde aslan yelesi saçların ve koca küpelerin moda olduğu çılgın günler yaşanıyordu

Annemin bir arkadaşı, canım Işık Abla çektirdiğim bir fotoğrafa ve uzun tırnaklı, ojeli parmaklarıma bakıp suratını buruşturarak "Herkes yaşını yaşamalı İclalcim, gerçekten büyüdüğünde ne yapacaksın?" diye sormuş ve ben ona sinir olmuştum Küpelerim, saçlarım bence harikaydı Ben artık genç kızdım İtiraf etmeliyim ki annemin büyük baskılarına rağmen sigara tüttürmeye de başlamıştım (Bu itiraflar beni şu anda dehşete düşürüyor Tanrım, annemin işi ne kadar zormuş meğer) Büyüktüm yani, büyümüştüm Büyükler arasındaki yerimi almalıydım Şimdi bu telaşıma bir anlam veremiyorum ama o zaman çok anlamlıydı benim için Yaşamımda çok şey değişti Makyaj ve süs çoğu zaman zor bile geliyor Sigara ve koca küpeler artık başka bir gezegenin ürünleri gibi benim için

Sadece siz olduğunuzda!

Eski fotoğraflarımı görmek bile istemiyorum Utanıyorum Ama onlardaki da bendim ve o karelerdekiler olgunlaşmamın birer parçasıydı Şimdi sabun kokan, pırıl pırıl, sade genç kızları gördüğümde içim cız ediyor Gençlik o kadar özel bir durum ki, tertemiz fırçalanmış bembeyaz dişler, kendi rengindeki sağlıklı saçlar ve temizliği, uykusu ihmal edilmemiş ciltler harika birer mücevherdirler aslında Bırakın marka olmasın giydikleriniz Beyaz bir t-shirt, bir jean pantolonla bile kendi tarzınızı yakalarsınız Bir başkası gibi değil, kendiniz gibi olmaya bakın derim Onun saçı, bunun bluzu, filancanın ayakkabısı bir araya geldiğinde ne kadar sizden bir şey çıkabilir ki ortaya, hiç düşündünüz mü? Sadece siz olduğunuzda zaten farkedilirsiniz Unutmayın! Herkesin bir sabunu, bir dergisi, bir gazetesi, bir kalemi, bir not defteri olmalı mutlaka Herkesin bir kokusu vardır Sizinki nasıl acaba?

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com