Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
begonvil, küskün

Küskün Begonvil 2

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küskün Begonvil 2

Küskün Begonvil 2 - Hicran Aydın Akçakaya

Fazla gürültü etmeden evden çıktılar Güneş tepede tüm içtenliğiyle gülümsüyordu Sabahki serinliğe aldanmamak lazımdı, gene sıcak bir gün olacaktı, belliydi Dolmuş durağına doğru hızlı adımlarla yürürlerken yanlarında bir araba durdu

-Zeynep şehre mi iniyorsun? Hadi gel götürelim istersen

- Aaaa Sema abla siz miydiniz? Vallahi iyi olur

Zeynep ile Arda arka koltuğa geçtiler

-Hey yakışıklı bugün nasılız bakalım?

-Teşekkür ederim Hüsnü amca Sen nasılsın?

-Süperim aslan parçası

-Sema ablacım görüşemiyoruz bu aralar Gerçi sezon açıldı artık herkes yoğun Nasıl bu sene işler?

-İdare eder canım Henüz fazla yoğunluk yok Turların yarısı iptal edilmiş Bakalım hayırlısı Siz nasılsınız Kolayladınız mı borçları?

-Büyük bir kısmını ödedik sayılır Ama biraz daha var Uğraşıyoruz işte Sizin teknenin minder kılıflarını tamamladım ben Ne zaman isterseniz alabilirsiniz

-Sahi mi ? İşte buna çok sevindim Yarın yarımada turumuz vardı Akşam bir ara uğrar alırım

-Hüsnü abi biz burada inelim Çok teşekkürler Hadi size kolay gelsin

- Sağol Zeynom Kemal'e selamlar

Palmiye pastanesinin önünde inmişlerdi arabadan Arda tutturdu dondurma diye

-Arda' cığım şu doktor işini halledelim alacağım söz Vallahi benim de canım çekti Hadi gel bir an önce Engin amcayı görelim

İki katlı binanın giriş kapısından içeri girdiklerinde serin bir hava çarptı yüzlerine Otomat lambasının yanmasıyla serinliğin keyfini çıkararak ikinci kata, Engin Bey ‘in muayenehanesinin kapısına geldiler Zeynep zile bastı Açılan kapıyla beraber Gülay'ın tatlı yüzüyle karşılaşmak her zaman onu mutlu ederdi

-Oooooo Zeynep' ciğim hoş geldin Aman aman Arda beyler de mi buradaymış?

- Merhaba canım Hoş bulduk Randevu almadan geldim ama biliyorum bu saatlerde kalabalık olmaz burası Engin Bey geldi mi?

-Az önce geldi Zeynep'ciğim Hayırdır hasta mısın yoksa?

-Önemli bir şeyim olduğunu sanmıyorum Birkaç haftadır kendimi yorgun hissediyorum, özellikle sabahları o kadar zor uyanıyorum ki Biraz iştahım da kesildi sanki Bir görüşeyim dedim Engin Bey ile

- Tamam canım ben gidip haber vereyim hemen alır seni, randevulu hastaların gelmesine vakit var daha

Zeynep bekleme salonunda otururken umarım ciddi bir şeyim yoktur diye de dua ediyordu Hiç sırası değildi çünkü Her şey bu kadar güzel giderken

-Zeynep, Doktor bey seni bekliyor canım

-Tamam hemen geldim Arda sen beni burada bekle canım uslu uslu olur mu?

-Aaa sen onu merak etme biz onla sohbet ederiz

Zeynep kapıyı elinin tersiyle hafifçe çaldı İçerden doktorun ‘'girin'' sesini duyunca kolu aşağıya indirerek kapıyı açtı, girdi odaya Deniz tarafına bakan iki küçük penceresi ve pencereleri yarıya kadar örten ajurlu bembeyaz perdeleri ile bu oda daima huzur vermişti Zeynep' e Doktor Engin Bey gözlüklerinin üzerinden bakarak:

-Oooo gel bakalım Zeynep Geç otur şöyle Nasılsın? Diye sorarken bir yandan da okumakta olduğu gazeteyi katlıyordu

-Tşk ederim Engin ağabey İyiyim Şöyle bir kontrole geldim

-Hayırdır neyin var ki?

-Birkaç haftadır yorgunluğum hiç dinmiyor Sürekli yatmak, uyumak istiyorum Sabahları külçe gibi oluyor bedenim

-Tamam, şimdi önce bir muayene edeyim Sonra da birkaç test ve tahlil ile neyin varmış öğreniriz Arka tarafa geç hazırlan kızım sen

Kısa bir muayeneden sonra Engin Bey önünde kağıtlara yazdığı test ve tahlilleri Zeynep' e uzattı:

-Al kızım bunları yaptır, sonuçları bana getir Ona göre ilaç yazarım ben sana Görünürde hiçbir şeyin yok Ama içimiz rahat etsin değil mi ya?

-Teşekkür ederim Engin ağabey ben sonuçları alır almaz buradayım gene Görüşürüz

Ana oğul muayenehaneden çıktılar Dışarısı cıvıl cıvıldı Sahilde yürüyenler, banklarda oturup denizi seyre dalanlar, kol kola gezen genç aşıklar, dünyanın dört bir yanından gelen turistler doldurmuştu gene Bodrum'u

-Anne hani dondurma alacaktın

Zeynep Arda'nın sesi ile seyrettiği görüntülerden çekti gözünü, biricik oğlunun minik elini avucunda hapsetti:

-Tamam canım Çikolatalı mı gene?

-Evettt Üstünde fındık fıstık da olsun ama

Palmiye'nin dış mekanına yerleştirilmiş olan büyük dondurma dolabının önüne geldiler Onları gören genç garson:

-Buyurun size nasıl yardımcı olabilirim? Diye güler yüzlü bir ifade takınarak karşıladı onları

-Bize iki dondurma lütfen Biri çikolatalı biri de karadutlu olsun Ha bir de fındık fıstığa batırın

-Buyurun efendim Afiyet olsun

Zeynep dondurmaların parasını ödedi Dondurmalarını keyifle yalayarak, Bankalar caddesindeki, Ege Laboratuarı'na doğru yürüdüler Binadan içeri girip görevli hemşireye kaydını yaptırdı Zeynep ve beklemeye başladılar On, on beş dakika sonra hemşire:

-Zeynep Hanım, buyurun sizi şöyle alalım

Oldum olası hastanelerden ve hastane kokusundan hoşlanmazdı Zeynep Üstelik feci şekilde kan tutardı onu

Hemşire serum lastiğiyle sol kolunu bağlayıp sıkarken gayri ihtiyari başını aksi istikamete çevirdi İğnenin girdiğini hissetti Biraz canı da yanmıştı Hemşire iki tüp dolusu kanı şırıngayla çektikten sonra:

-İşte bu kadar geçmiş olsun Zeynep Hanım Yarım saate kalmaz çıkar sonuçlarınız, İsterseniz salonda bekleyebilirsiniz, diyerek bekleme salonuna kadar eşlik etti Zeynep' e

Devam Edecek

Hicran Akçakaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com