![]() |
Yarım Kalan Aşk Hikayem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarım Kalan Aşk HikayemYarım Kalan Aşk - Aşk Hikayesi - Yaşanmış Hikayeler - Ayrılık Hikayesi Herşeyin başlangıcı 2004'ün Eylül ayıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2005'in Şubat ayı ben askere gittim ve 15 ay sonra 2006'ın Mayıs ayında askerden döndüm ![]() ![]() ![]() Ve O gün: 28 Ağustos Pazartesi günü arkadaşım evime geldi ve beni yatağımdan kaldırdı 'Kalk Pınar senle konuşmak istiyor' ben şaşırmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pınar Aşkım herşeyim benim ilk sevgilimdi mektubu nasıl yazıcagımı bilmiyordum en güzeli olmasını istiyordum yazıp yazıp yırtıp tekrar yazıyordum mektupları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O günden sonra yine telefonda dakikalarca konusup gelecegimizi planlamaya calısıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Aşkıma Ölümü Hiç Yakıştıramadıgım hayallerimin yıkıldıgı Gün: 30 Kasım sabahı arkadasım aradı ve Pınarla en son nezaman görüştüğümü söyledi bende dün gece görüştüğümü söylemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pınar kansızlık(AkdenizAnemisi)hastasıydı dogdugu günden beri bununla savaşıyordu ve 30 Kasım sabahı fenalaşıp hastaneye götürene kadar onu kaybetmişim ![]() Hemen eve bile haber vermeden uçaga binip Adana'ya gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra mezarlığa gittik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|