![]() |
Kırma Kendini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırma KendiniKırma Kendini Hikayesi - Kırma Kendini Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın Köşe Yazısı Kendi bildiğim sporu yapıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Boynum ve belimdeki fıtıklaşmalar sonunda ara vermek zorunda kalmıştım ![]() ![]() Bugünlerde bir doktor antrenörle çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben orada ruhumu teslim etmek üzereyim ama yiğitliğe de leke süremediğimden yapmamı istediği hareketleri canımı dişime takarak tamamlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (En kötüsü olimpiyata hazırlanan Naim’miş) Doksanlarda kalan beynim bu kadar çalışıyor işte ![]() ![]() ![]() ![]() Lafı dolandırmayayım; kendimi kim olarak düşünürsem düşüneyim, her dersin sonunda sürünerek arabama biniyor, direksiyonu tutan ellerimin bağlı olduğu kollarıma bağırarak komutlar veriyorum! “Yanma, sola çevir şimdi, düz tut, kırma kendini ![]() ![]() ![]() Acıyan kaslarıma aldırmadan delikanlı takılmaya çalışıyor ve hayatımı normal şekilde sürdürmeye gayret ediyorum ![]() Kaslarıma karşı iradem yani! *** Aslında ![]() ![]() ![]() Tuhaf işler oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz de biliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Bir gazetecinin bilgisayarına girip “sil” emri veriyor otorite ![]() “Yazma, düşünme, yapma” diyor ![]() Hür iradeye karşı “otorite” yani ![]() ![]() ![]() Bilgisayarım ya da cep telefonum bozulduğunda tamire vermek yerine yenisini almak daha güvenli geliyor bana ![]() ![]() ![]() Bir notun, bir fotoğrafın, bir mesajın ya da bir e-postanın “nelere sebep olabileceğini” kestirebilen var mı içinizde? Son derece masum görünen, sıradan günlük konuşmaların arasından kendimiz için değilse bile bir başkası için delil üretilmeyeceğini, üretilemeyeceğini nereden biliyoruz? Paranoyak mı olduk cümleten? *** Ağrıyan tek yanım kaslarım değil elbette ![]() ![]() ![]() Oracığımda bir “bilinmez” olduğundan habersiz olduğum yanlarım ağrıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk defa canım benim, biriciğim sevgili “oy”um için sandığa gitmek istemiyor canım ![]() ![]() ![]() ![]() Türbanlı kadının mecliste duruşuyla ilgili komik formüller, Kürt milletvekillerinin patlayan öfkeleri, iç fokurdaması hiç-bir-zaman-bitmeyen-CHP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek istiyorum oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne zaman bir “şaka yapsam” hemen ardından gelen bir cümle yeni bir haber insanlığımdan utandırıyor beni ![]() ![]() ![]() Doksanlarda “Nayım”da kalmış zihnim keşke hep orada kalsaydı ![]() ![]() ![]() İşte gördünüz ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl başladığı ayrı, nasıl bittiği ayrı mevzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komut: Kırma kendini, çeneni kaldır ve en zor hareketi yaparken uzun uzun nefes ver ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|