Aşkın Ayrılık Kokan Yüzü |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkın Ayrılık Kokan Yüzüaşk ayrılık- içerisinde ayrılık olmayan aşk varmı - platonık aşklara mahkum etme beni Aşk haflerine bakıldığında üç tane harften oluşan kısa bir kelime, ama derinine indiğinizde bir umman içinde boğulabileceğiniz Ben aşkı Ne zaman tattım diye sorduğunuzda kendinize belki ilk okulun bahçesinde gördüğünüz bir kız, belki komşunuzun şirin kızı,belki lisedeki platonik aşk gelir akla Oysa Aşkı kelimelere sığdırmak,satırların arasına mahkum etmek öyle zorki İlk Aşk Ben aşkı Ayrılıkta tanıdım ve gördümki en güzel aşklar aslında en hüzünlü ve ayrılık kokanlarmış İçinde hüzün olmayan, içinde ayrılık kokmayan bir aşk hep yarım kalmıştır benim lügatimde Günümüz aşklarına baktığımda içinde ne ayrılığın acısı, ne kavuşamamanın verdiği ızdırap nede bitip tükenmeyen o özlem var Günümüz aşklarında gördüğüm şey maddi çıkarlar doğrultusunda çizilen bir harita ve o haritaya uygun yaşanan aşklar var Ne yazıkki bizler aşkın sevmek ve sadakat yönünden kopmaktayız şu anda Gittiğimiz yol bizi aşkın karşılıksız olması ilkesinden uzaklaştırıp aşkın sadece çıkar karşılığı olma ilkesine doğru götürüyorİlerleyen günlerde aşka dair yeni yazılarıma devam edeceğim Saygılarımla |
|