Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılık, aşkın, kokan, yüzü

Aşkın Ayrılık Kokan Yüzü

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Ayrılık Kokan Yüzü

aşk ayrılık- içerisinde ayrılık olmayan aşk varmı - platonık aşklara mahkum etme beni

Aşk haflerine bakıldığında üç tane harften oluşan kısa bir kelime, ama derinine indiğinizde bir umman içinde boğulabileceğiniz Ben aşkı Ne zaman tattım diye sorduğunuzda kendinize belki ilk okulun bahçesinde gördüğünüz bir kız, belki komşunuzun şirin kızı,belki lisedeki platonik aşk gelir akla Oysa Aşkı kelimelere sığdırmak,satırların arasına mahkum etmek öyle zorki

İlk Aşk

Ben aşkı Ayrılıkta tanıdım ve gördümki en güzel aşklar aslında en hüzünlü ve ayrılık kokanlarmış İçinde hüzün olmayan, içinde ayrılık kokmayan bir aşk hep yarım kalmıştır benim lügatimde Günümüz aşklarına baktığımda içinde ne ayrılığın acısı, ne kavuşamamanın verdiği ızdırap nede bitip tükenmeyen o özlem var Günümüz aşklarında gördüğüm şey maddi çıkarlar doğrultusunda çizilen bir harita ve o haritaya uygun yaşanan aşklar var

Ne yazıkki bizler aşkın sevmek ve sadakat yönünden kopmaktayız şu anda Gittiğimiz yol bizi aşkın karşılıksız olması ilkesinden uzaklaştırıp aşkın sadece çıkar karşılığı olma ilkesine doğru götürüyorİlerleyen günlerde aşka dair yeni yazılarıma devam edeceğim

Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com