![]() |
Küskün Begonvil 8 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küskün Begonvil 8Küskün Begonvil 8 hikayeleri - Hicran akçakaya hikayeleri Kemal hastanenin merdivenlerini üçer beşer zıplayarak çıktı ![]() kaldıkları odanın kapısına gelince, birkaç saniye durdu ![]() ![]() bir demet kırmızı gülü sol koluna alıp sağ eliyle hafifçe kapıyı tıklatarak içeriye süzüldü ![]() Güzeller güzeli Zeynep’i kucağındaki bebeği büyük bir ustalıkla emziriyordu ![]() geldiğini görünce yüzü aydınlandı: -Kemal’cim, baksana şuna nasıl da iştahlı emiyor ![]() -Canım karıcım benim ![]() ![]() teşekkür etsem azdır ![]() ![]() - Kemal! Sana ve böyle harika bir bebeğe sahip olduğum için asıl ben dünyanın en şanslı kadınıyım ![]() Kemal karısını incitmekten korkarcasına eğildi dudaklarına küçük bir buse kondurdu ![]() -İyi misin bebeğim? Ağrın çok mu? - Ameliyattan çıktığımda daha fenaydı ![]() ![]() güldürecek bir şeyler anlatma ![]() ![]() Celal Bey ![]() ![]() ![]() şey yolunda yani ![]() -Annenler nerde? -Aşağıda kafeteryadalar ![]() ![]() bu gece ![]() ![]() diyor ![]() -Tamam burada odada sizinle kalsın ama aşkım ben asla ayrılmam buradan otoparkta arabanın içinde uyurum bu gece ![]() - Saçmalıyorsun ama ![]() ![]() -O-l-m-a-z dedim ![]() ![]() gelebileyim ![]() -Tamam tamam sen dediğini yaparsın ![]() ![]() - Gelsin bakalım babasının aslan oğlu ![]() ![]() -Eee aşkım alemsin daha 4 saat önce dünyaya geldi ![]() DEVAM EDECEK Hicran Akçakaya |
![]() |
![]() |
|