![]() |
Küskün Begonvil 9 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küskün Begonvil 9Küskün Begonvil 9 hikayeleri - Hicran akçakaya hikayeleri Zeynep Hanım! Zeynep kendisine seslenen hemşirenin sesiyle dalıp gittiği anılardan çıkıverdi birden -Şeyy, efendim ![]() -Sonuçlarınız hazır Zeynep Hanım ![]() -Öyle mi? Peki teşekkür ederim ![]() ……… ![]() ![]() Engin Bey’in muayenehanesine geldiklerinde saat öğleden sonra ikiyi gösteriyordu ![]() Bekleme salonunda üç kişi vardı ![]() İçerdeki hastadan sonra seni alırım Zeynep dedi ![]() ![]() -Teşekkür ederim doktor bey ![]() ![]() ![]() İçerden yaşlı bir bey böyle diyerek çıktı ![]() -Hadi canım sıra sende ![]() dönerek : -Hanımefendiden sonra sizi alacağım ![]() ![]() çıkacak ![]() -Tamam çocuğum, ben zaten erken geldim daha var benim randevu saatime ![]() Zeynep belli etmemeye çalışsa da çıkan sonuçları merak ediyordu ![]() kendisine verilen zarfı açmadan getirmişti: -Buyur Engin ağabey ![]() ![]() Engin Bey zarfı açtı ![]() -Ben sana demedim mi Zeynep bak tüm değerler normal ![]() ![]() kansızsın onu da hallederiz ![]() ![]() -Kansızlığım mı hayırlı olsun Engin ağabey anlamadım ![]() - Yok be yavrum ![]() ![]() Zeynep şaşırmıştı ![]() ![]() istemiyordu henüz ![]() borçlarını kapatana kadar ![]() -Şey ama biz korunuyorduk ![]() ![]() beklemediğim bir şeydi ![]() -Eee takdir büyük yerden evladım ![]() ![]() kanama olabilir bazı gebeliklerde, normaldir ![]() ![]() gene de jinekologuna git o daha ayrıntılı bilgi verir ![]() Zeynep neşesi kaçmış bir şekilde doktorla vedalaştı ![]() Arda’sının elinden tutup kendini dışarıya attı ![]() DEVAM EDECEK Hicran Akçakaya |
![]() |
![]() |
|