|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
batan, hayal, kalbe, kırıklıklarının, parçaları |
![]() |
Hayal Kırıklıklarının Kalbe Batan Parçaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayal Kırıklıklarının Kalbe Batan ParçalarıHayal Kırıklıklarının Kalbe Batan Parçaları Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın - Hayal Kırıklıklarının Kalbe Batan Parçaları Köşe Yazısı Kapıyı çaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz oturdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam yemeğe misafirlerimiz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabı önerdiğim arkadaşım "Ben içmiyorum artık" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanık olduğum tüm içkili geceleri ve çok sevdiklerimin içkili hallerini düşündüm ![]() O durumlarını ertesi gün onlara izletsek neler yaşarlar acaba? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek bazen kötü bir yüktür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevmek o kadının fındık iriliğindeki gözyaşlarını görebilmektir aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|