![]() |
Aşk Sensiz Sağır 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Sensiz Sağır 2Aşk Sensiz Sağır 2 hikayesi - Işın Ergüney yazıları Kısa bir süre sonra uyuya kalmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz sonra doktorlar vizite geldiler ![]() -Bugün nasılsınız ? diye sordu en yaşlı olanları ![]() -İyiyim dedi ve devam etti ![]() -Beni ne zaman taburcu etmeyi düşünüyorsunuz_ -Bu size bağlı dedi doktor ![]() ![]() -Hiç merak etmeyin diye cevapladı doktorun sözünü ![]() -Her şey için teşekkür ederim ![]() Doktorlar çıktığında odadaki masaya ve gardenyalara baktı ![]() ![]() ![]() Bir süre boş gözlerle çiçeklerine baktı ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yanı ona her şeyi anlat diyor diğer yanı ise hayır anlatmamalısın diyordu ![]() ![]() 'Ben bilmem gerekenleri biliyorum' demişti ![]() Hele bir ziyaretime gelsin de bakarız diye kendini yatıştırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözleri odanın camından görünen bir ağaca takıldı ![]() ![]() ![]() - Ama siz de hep uyuyorsunuz sesiyle irkildi ![]() Berrak'ın sesiydi ve heyecanla başını kapıya doğru çevirdi ![]() -Hoş geldin güzel kızım dedi ![]() -Hoş bulduk efendim ![]() -İyiyim ![]() ![]() -Bu harika ![]() ![]() -Tamam olur ![]() ![]() ![]() Berrak ona küçük bir resim çerçevesi getirmişti ![]() -Çok teşekkür ederim ![]() ![]() -İçine ne koymak isterdiniz diye sordu Berrak -Sanırım sadece seni diye cevapladı ![]() Şimdi ikisi de susmuşlardı ![]() ![]() ![]() -Bana her şeyi anlatacaksınız değil mi? Diye sordu Adam Berrak'ın gözlerine derin derin baktı ve cevapladı; -Evet güzel kızım ne varsa hepsini sana anlatacağım ![]() ![]() Berrak meraklı gözlerle baktı adama ![]() -Nedir efendim? -Şimdi o bana getirdiğin çerçeveye bir resmini koy ve onu hemen yanı başımdaki etejerin üstüne yerleştir ![]() Berrak gülümsedi ve çantasını açarak cüzdanından çıkardığı fotoğrafı özenle çerçeveye yerleştirdi ![]() ![]() -Beğendiniz mi? Adam elini uzatıp çerçeveyi aldı ve uzun uzun Berrak'ın fotoğrafına baktı ![]() ![]() ![]() -Olmadı ama şimdi dedi Berrak ![]() ![]() ![]() Berrak'ın bu çok içten davranışları içini rahatlatıyordu ![]() -Tamam bir daha olmayacak küçük hanım dedi gülümseyerek ![]() Berrak'ta gülümsedi ![]() ![]() ![]() Bir süre daha ordan buradan konuştular ama ikisi de konuya girmemeye özen gösterdiler ![]() ![]() -O zaman bana müsaade efendim diyerek ayağa kalktı ![]() -Gidiyor musun? Diye biraz da üzgün bir sesle sordu ![]() -Gitmeliyim dedi Berrak ![]() ![]() ![]() -Sana zahmet olacak ama kızım dedi ![]() ![]() -Hadi kendinize iyi bakın, görüşmek üzere diyerek çantasına elini uzattı ve kapıya doğru yöneldi ![]() -Bir şey unutmadın mı kızım? Diye seslendi adam ![]() ![]() ![]() Berrak bir an şaşırmıştı ![]() ![]() Bir şey unutmadım ifadesi yüzünden okunuyordu ![]() ![]() -Haklısınız nasıl da unuttum dedi ve eğilip adamın yanaklarından öptü ![]() ![]() ![]() ![]() -Sizi seviyorum dedi ve ardından odadan çıktı ![]() ![]() ![]() Berrak çıkar çıkmaz hemen o çerçeveyi eline aldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bebek annesinin kucağında gülümsüyordu ![]() ![]() ![]() Sürecek ![]() ![]() ![]() Işın Ergüney |
![]() |
![]() |
|