![]() |
Berker-Sönmüyor Ateşimiz.. |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Berker-Sönmüyor Ateşimiz..Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam ![]() ![]() Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle ![]() ![]() ![]() Yıllardır Denedik Olmadı Suç Biraz Sende Biraz Da Bende Ama Uzatmayalım Artık Saknn Bir Daha Gelme ![]() ![]() Sönmüyor Ateşimiz ![]() ![]() Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor ![]() ![]() Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor ![]() ![]() Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam ![]() ![]() Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle ![]() ![]() ![]() Yıllardır Denedik Olmadı Suç Biraz Sende Biraz Da Bende Ama Uzatmayalım Artık Saknn Bir Daha Gelme ![]() ![]() Sönmüyor Ateşimiz ![]() ![]() Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor ![]() ![]() Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Sönmüyor Ateşimiz ![]() ![]() Ama Alev Alev De Yanmıyor Ayrılık Zor Ama Beraberkende Olmuyor ![]() ![]() Yazılmışsa Bir Kez İlahi Kalemle Kaderimiz Hiç Bir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|