![]() |
Gürültücü Çocuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gürültücü ÇocukGürültücü çocuğu hiç kimse sevmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün annesi gürültücü çocuğu ekmek almaya gönderdi ![]() Gürültücü doğru fırına gidip bağırdı: - Bir tane ekmek istiyorum! Öyle bağırdı ki arabasında uyumakta olan minik bebek ağlamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pencereden genç bir hanım başını uzatıp gürültücüye seslendi: - Neden bu kadar hızlı gülüyorsun? Çocuğum hasta ve başı çok ağrıyor ![]() ![]() Gürültücü çocuk daha da çok gülmeye , gümbür gümbür sesler çıkarmaya başladı ![]() Artık ona bir ders vermenin zamanı gelmişti ![]() ![]() Ertesi gün gürültücü çocuk ekmek almak için fırına girdi ![]() - Bir tane ekmek istiyorum ![]() Ama fırıncı hiç oralı olmadı; duymamış gibi davrandı ![]() - Bir tane ekmek istiyorum dedim! Fırıncı yine ses çıkarmadı ![]() Gürültücü çocuk çaresiz fırından çıktı ![]() Yürürken “takır tukur”sesler çıkarıyor, ıslık çalıyordu ![]() Evin önünden geçerken biri pencereyi açtı ve gürültücü çocuğun başına bir kova soğuk su döktü ![]() ![]() Sonra doğruca evine gidip olanları düşündü ![]() ![]() O gün bu gündür gürültücü çocuk bir daha hiç gürültü yapmadı ![]() |
![]() |
![]() |
|