Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gemi, içimdeki

İçimdeki Gemi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçimdeki Gemi

İçimdeki Gemi yazısı - Sadık Altan yazıları

Çocukluğumuzda hepimiz kağıttan bir gemi yapmışızdır Çocukluk hayalleriyle dünyayı turlamışızdır o gemiyle O deniz senin bu okyanus benim gezmişizdir gönlümüzce Bazen Barbaros bazen de Hızır Reis oluvermişizdir Onlar gibi düşmanlarla savaşıp zaferler kazanmışızdır çokça Bazen de üzüldüğümüzde, annemiz kızdığında gemimize binip uzaklaşmışızdır o mekandan Onun içinde ağlayıp içimizi ona dökmüşüzdür belki de O gemi bazen bizim için bir uçak bazen de tren oluvermiştir duruma göre Gönlümüzce kullanmışızdır onu kısaca, aklımızla değil hislerimizle yön vermişizdir ona

Zaman ilerledikçe günlük tempoya ayak uydurarak işe güce dalmışızdır Çocukluğumuzun kağıttan gemileri geride kalmıştır artık Artık yeni şeyler vardır hayatımızda sevinçler, hüzünler, mutluluk ve kederler Artık yeni bir amaç vardır Çalışmak ve kazanmak üstüne kurulmuştur dünya Bir anımız bir anımızı tutmaz Bir saat önce çok mutluyken işlerin birden tersine dönmesiyle bir anda bir kasvet sarar içimizi Çok bunalırız Sudan çıkmış balığa döneriz adeta Bazen de içimiz sebepsiz yere sıkılır Ağlayacak gibi olur, gururumuza yediremeyerek ağlayamayız Oysa çocukluğumuzda hani gemimize sığınarak gezer, onun içinde gözyaşları dökerdik ya, hani mutsuz anlarımızda içimize su serpen bir gemimiz vardı ya, ne kadar da geride kalmıştır o gemi Zaman ırmağına bırakarak salmışızdır onu engin sulara O çoktan uzaklaşmıştır bizden

İşte bir gün aklıma geldi o gemi Yeniden engin sulara açılmak geldi içimden Yeniden zaferler kazanmak istedim o gemiyle beraber Gemimi istememle içimde bir sızı belirdi, ağladım Her yana baktım; ama bulamadım gemimi Ne olur gemim, dön geri dön de kalbimin ırmaklarına salayım seni

Sadık Altan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com