![]() |
PKK'dan Talimat :ss |
![]() |
![]() |
#1 |
TEMUR38
|
PKK'dan Talimat :ssPKK'dan talimat ; DTP'nin olmadigi yerde AKP'ye oy verilecek Dun elime Turkce ve Kurtce olarak basilan bir PKK dokumani ulasti ![]() Secimde takinilacak tutumlari sorgulayan bu dokumanda MHP ve CHP'den dusman diye bahsedilirken, AKP, DTP'den sonraki ikinci tercih adresi olarak sunuldu ![]() ![]() İste PKK dokumanina gore AKP'ye destek gerekcelerinin ozeti: 1) PKK'ya gore AKP de tipki kendileri gibi Turkiye Cumhuriyeti ya da Turk Silahli Kuvvetleri'nin gozunde tam mesruiyetini kazanamamistir ![]() ![]() 2) PKK'ya gore AKP'nin gundeminde orgutleri, hicbir zaman oncelikli konu olmamistir ![]() ![]() ![]() 3) PKK, AKP ve Tayyip Erdogan'in gizli gundemlerinde federasyon modelinin bulundugu efsanesine inandigi icin, bu partiye digerlerine oranla daha bir sempati ile bakiyor ![]() 4) PKK, AKP yoneticilerini ummet kulturunden geldigi icin Turk Milliyetcisi saymiyor ve dolayisi ile o yapida bulunanlari kendileri icin digerlerine oranla daha az tehlikeli goruyor ![]() 5) PKK, AKP'ye Barzani ve Talabani ile kurdugu iyi iliskiler nedeniyle de sempati besliyor ![]() 6) Keza ayni sekilde PKK, Buyuk Ortadogu Projesi baglaminda bu projenin es baskani olan Tayyip Erdogan'a ozel bir minnet duyuyor ![]() ![]() ![]() 7) Keza PKK AKP'ye , kendilerine hamilik yapan ABD ve İsrail ile kolkola girmesinden oturu de sukran duymaktadir ![]() 8) Ayni sekilde PKK'nin, Avrupa Birligi kapisini acan ve bunda israrli olan AKP'ye minneti vardir ![]() 9) PKK ayrica AKP'ye, inlerinin basina yikilmasi anlamina gelecek olan K ![]() ![]() 10) Butun bunlara ilaveten PKK, Turk askerini ceteci gosteren gayretkesligi tesvik eden ve ortulu olarak buna destek olan AKP'ye ayrica tesekkur etmektedir ![]() 11) PKK, Semdinli'de Orgeneral Buyukanit ve bolge komutanlarini hedef alan kendi komplolarinda yanlarinda yer alan AKP ile mensuplarini yine ayni sekilde gozlerinden opmektedir ![]() 12) PKK, eve donus adi altinda kendilerine af cikaran AKP'yi bagrina basmaktadir ![]() 13) PKK, İmrali'daki liderlerine bile af cikarmak icin direnen ama CHP'nin engellemesi ile bunu basaramayan AKP'ye minnet duymaktadir ![]() 14) PKK, AKP iktidarinin devami ile kendilerinin Ankara'da siyaset yapacagina ve Ocalan'in da partilerinin basina gececegine inandigindan, bu partinin iktidarinin devamini istemekte ve AKP ile DTP'nin koalisyonunun, savasimlari icin buyuk bir sans olacagini ifade ediyor ![]() Evet PKK'nin amaclari ya da kimilerine gore zirvalari boyledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak ne yalan soyleyeyim ben butun bunlari okuduktan sonra, bunlardan biri bile dogru olur endisesi ile AKP'nin vallahi yanindan bile gecmem ![]() Ne dersiniz sizce AKP'ye oy vermek, PKK'ya hizmet etmek anlamini tasiyabilirmi? Bana gelen bir mail paylaşmaya değer buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
black_R-O-S-E
|
![]() Alıntı:
katılıyorum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ERen
|
![]() Alıntı:
![]() ayrıca ben akp'nin yaptıklarını desteklemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TEMUR38
|
![]() 1) PKK'ya gore AKP de tipki kendileri gibi Turkiye Cumhuriyeti ya da Turk Silahli Kuvvetleri'nin gozunde tam mesruiyetini kazanamamistir ![]() ![]() Açıklamış zaten ilk maddede dikkatli okmuyorsun galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
bukettt
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |