![]() |
2011 Model İlişki Modeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2011 Model İlişki Modeli2011 Model İlişki Modeli Yazısı - 2011 Model İlişki Modeli Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Yok! Kimsenin sevgilisi yok! Varsa da, tek tük! Çünkü herkes yorgun ![]() ![]() ![]() Herkes bıkkın ![]() ![]() ![]() İlişki savaşından çıkmış gibi ![]() ![]() ![]() Gibisi fazla, tam bir savaş sonrası bitkinliğinde ![]() ![]() ![]() Yasak ilişkiler kabak tadı verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arıza ilişkiler kurtarılamadı ![]() ![]() Çıkar ilişkileri ayyuka çıktı ![]() Çok çaba harcandı ![]() ![]() ![]() Çok mücadele edildi ![]() ![]() ![]() Çok ağlandı ![]() ![]() ![]() Çok isyan edildi ![]() ![]() ![]() Çok ezilindi ![]() ![]() ![]() Çok sevişildi ![]() ![]() ![]() Ama nihayet hepsi bitti ![]() Zaten artık hiçbirinin gideceği yer kalmamıştı ki! Sanki büyük bir patlama oldu; orada büyük bir arbede yaşandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün arıza aşklar dibe vurdu ![]() İşte orada; dipte yani ![]() ![]() ![]() Hesaplaşmalar tamamlandı ![]() ![]() ![]() Suçlular yargılandı ![]() ![]() ![]() Kimi cezasını çekti, kimi affedildi ![]() ![]() ![]() Kadınlar hırpalanmaktan, kaybetmekten bıktı, erkekler sevişmeye, kadına doydular ![]() Nihayet! Normale mi dönüyoruz, ne? İşin tuhaf tarafı şimdilerde kimsenin ilişki aradığı da yok! Biraz umut kaybolmuş gibi ![]() ![]() ![]() Yeni bir aşk mı? Bilmem ki! Kimse istiyor mu, bilemem ![]() ![]() ![]() Sanki herkes, “Olursa olur, olmazsa çay demleriz” havasında ![]() ![]() ![]() Ha, ‘Hikâyesi olan’ bir aşk olursa ![]() ![]() ![]() Evet, bak işte o olabilir ![]() Mesela nasıl bir hikâye? Ben bir yerden yakaladım galiba ![]() ![]() ![]() Yeni ilişkilerin ipucunu yakaladım ![]() Çekiyorum, geliyor ![]() Önümüzdeki birkaç yıl bunu deneyeceğiz galiba ![]() ![]() ![]() 2011 ilişki modeli ![]() ![]() ![]() Nasıl anlatsam? Önce ona bir isim vereyim; belki o zaman anlatması daha kolay olur ![]() “Yenik İlişkiler” Yani kafadan 1-0 yenik başlıyorsun ![]() Yeniksin ama barışıksın da! Yeniksin çünkü: Hiçbir beklentin yok! Kadınlar Pretty Woman’cılıktan vazgeçmiş ![]() ![]() ![]() Erkekler üzerlerindeki doğruluk baskısından kurtulmuş ![]() ![]() ![]() Bir sürü şeyden vazgeçmişsin ama vazgeçtiğin için rahatlamışsın da ![]() ![]() ![]() Kabullenmişsin yani ![]() ![]() ![]() Tıpkı, Behzat Ç’de savcının; “Mutsuz olalım ![]() ![]() ![]() ![]() Tıpkı House’da, Cuddy’nin; “İyi olmaya çalışma, seni böyle seviyorum” demesi gibi ![]() ![]() ![]() Tıpkı bir arkadaşımın hoşlandığı kadın için; “Onunla hemen sevişmeyi düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl? Fena değil, hı? Biraz hüzünlü tabii ![]() ![]() ![]() Sakin de ![]() ![]() ![]() Olsun ![]() En azından bir hikâyesi var ![]() Ayrıca aşk aştır ![]() Denemeye değer ![]() Hadi, hayırlı olsun! Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|