Dil İsırığı Kadar |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dil İsırığı KadarDil Isırığı Kadar Yazısı - Dil Isırığı Kadar Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Madem ayrılık bir dil ısırığı kadar acı veriyormuş Ya da sıcak bir kahve yudumu yanığı kadar “Ayy!“ dersin geçer “Bu tantana ne?“ diye sormuştum ya Hadi tantananı yaptın; ağladın, içtin, bunalıma girdin falan Tadını çıkardın yani Ama uzatmayacaksın Nasıl ki, dil ısırığını uzatmıyorsun, aynen öyle Bir ayrılık acısı ne kadar sürer ki? Bir teze göre, ilişki süresinin yarısı kadardı Bana göre ise Onu sonra yazacağım Önce ayrılık dönemini nasıl kolay atlatırsınız, onu yazacağım Bence o da aynı da Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için önerilerde bulunmuşlar Sanki salak bir arkadaşının sana söyleyecekleri türden Ailenize vakit ayırın, sosyalleşin, sizi hak etmediğini düşünün falan filan Saçma! Bu yüzden ben bir liste çıkardım - Türkçe şarkı dinleme - Nostaljikleri de dinleme - Fazla içme - Kitap okumaya kalkışma - Sinemaya git - Yürüyüş yapma - Diyete başlama - Ama yemeğin bkunu da çıkarma - Spor yap - Alışverişe çıkma - Eski sevgilini arama Onunla yatma - Başkasıyla yatabilirsin - Ama hoşlandığın biri olsun - Akşamları kız kıza çıkma - İntikam planları yapma - Bol bol flört edebileceğin yerlere git - Onunla karşılaşabileceğin yerlere gitme - Onu arama - Onu sorma - Ona kendinle ilgili bilgiler yollama İyi ya da kötü fark etmez - Ona ait her şeyi at - Çok değerliyse atma ama bir süre gözden uzak tut - Resimlerinize bakma - Ama yırtıp atma da! Sonradan anı olur - Hatayı kendinde bulmaya başlama - Hatalı olsan da! - Arkadaş kalmaya kalkışma - Telefon numarasını cepten sil - Mesajlarını da - Ayrılığınızı tekrar tekrar sorgulama - Gün sayma - “Ben daha iyisine layığım” diye düşünme - Değerin kadar değil, ederin kadarsın! - “Bütün olanları hak ettin mi?” diye kendini acındırma - Evet, hak ettiğin yerdesin - Ama yerlerde de değilsin - Hissettiğin gibi değil, göründüğün gibisin! - Onun için iyi görün - İyi görünenlerle birlikte ol - Laf taşıyanlarla küs ol - Kimseden akıl alma - Yalnız kalma - Biyografi programlarını seyret - Onlardan ders çıkar - E, biraz da aklını çalıştır, yeter Göreceksin ki: Ayrılıklarda çare tükenmez! Dilek Önder |
|