![]() |
Dil İsırığı Kadar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dil İsırığı KadarDil Isırığı Kadar Yazısı - Dil Isırığı Kadar Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Madem ayrılık bir dil ısırığı kadar acı veriyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ayy!“ dersin geçer ![]() ![]() ![]() “Bu tantana ne?“ diye sormuştum ya ![]() ![]() ![]() Hadi tantananı yaptın; ağladın, içtin, bunalıma girdin falan ![]() ![]() ![]() Tadını çıkardın yani ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl ki, dil ısırığını uzatmıyorsun, aynen öyle ![]() ![]() ![]() Bir ayrılık acısı ne kadar sürer ki? Bir teze göre, ilişki süresinin yarısı kadardı ![]() ![]() ![]() Bana göre ise ![]() ![]() ![]() Onu sonra yazacağım ![]() ![]() ![]() Önce ayrılık dönemini nasıl kolay atlatırsınız, onu yazacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için önerilerde bulunmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ailenize vakit ayırın, sosyalleşin, sizi hak etmediğini düşünün falan filan ![]() ![]() ![]() Saçma! Bu yüzden ben bir liste çıkardım ![]() ![]() ![]() - Türkçe şarkı dinleme ![]() - Nostaljikleri de dinleme ![]() - Fazla içme ![]() - Kitap okumaya kalkışma ![]() ![]() ![]() - Sinemaya git ![]() - Yürüyüş yapma ![]() - Diyete başlama ![]() - Ama yemeğin b ![]() ![]() ![]() ![]() - Spor yap ![]() - Alışverişe çıkma ![]() - Eski sevgilini arama ![]() ![]() - Başkasıyla yatabilirsin ![]() - Ama hoşlandığın biri olsun ![]() - Akşamları kız kıza çıkma ![]() - İntikam planları yapma ![]() - Bol bol flört edebileceğin yerlere git ![]() - Onunla karşılaşabileceğin yerlere gitme ![]() - Onu arama ![]() - Onu sorma ![]() - Ona kendinle ilgili bilgiler yollama ![]() ![]() ![]() ![]() - Ona ait her şeyi at ![]() - Çok değerliyse atma ama bir süre gözden uzak tut ![]() - Resimlerinize bakma ![]() - Ama yırtıp atma da! Sonradan anı olur ![]() - Hatayı kendinde bulmaya başlama ![]() - Hatalı olsan da! - Arkadaş kalmaya kalkışma ![]() - Telefon numarasını cepten sil ![]() - Mesajlarını da ![]() ![]() ![]() - Ayrılığınızı tekrar tekrar sorgulama ![]() - Gün sayma ![]() - “Ben daha iyisine layığım” diye düşünme ![]() - Değerin kadar değil, ederin kadarsın! - “Bütün olanları hak ettin mi?” diye kendini acındırma ![]() - Evet, hak ettiğin yerdesin ![]() - Ama yerlerde de değilsin ![]() - Hissettiğin gibi değil, göründüğün gibisin! - Onun için iyi görün ![]() - İyi görünenlerle birlikte ol ![]() - Laf taşıyanlarla küs ol ![]() - Kimseden akıl alma ![]() - Yalnız kalma ![]() - Biyografi programlarını seyret ![]() - Onlardan ders çıkar ![]() - E, biraz da aklını çalıştır, yeter ![]() Göreceksin ki: Ayrılıklarda çare tükenmez! Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|