Başkalarıyla Flört |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başkalarıyla FlörtBaşkalarıyla Flört Yazısı - Başkalarıyla Flört Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Eşinden ya da sevgilinden başkası olacak yani O şartla! Şimdi, “Zaten insan eşiyle, sevgilisiyle flört eder mi?” diyeceksiniz ki haklısınız, ama ben onlar varken başkalarıyla flörtten söz ediyorum Ha, şunu da baştan açıkça belirteyim; kesinlikle aldatmalara karşıyım Bkunu çıkarmayacaksın yani! Ufaktan ufaktan flört edeceksin, o kadar! Pekii Ufak flörtler aldatmadan sayılmaz mı? Sayılmaz Bu aralar farkındaysanız biraz(!) radikalim Bence eyleme dönüşmedikçe hiçbir flört aldatma sayılmaz Sayılsa var yaa Herkes aklından geçenleri, aklına düşenleri itiraf etse Onun için kimse kimseyi aptal yerine koymasın lütfen! Hani dün, “Kendini seksi hissetmenin yolları” yazısında bir madde vardı: “Başka erkeklerle flört etme fırsatı yaratın“ diye, oradan yola çıktım Önerinin açıklaması da aynen şöyleydi: n “Sevgiliniz olması, başka erkeklerle flört etmeyeceğiniz anlamına gelmez McGill Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırma, sevgilisi olan kadınların başka erkeklerle flört ettiklerinde, kendilerini sevgililerine daha yakın hissettiklerini ve bunun ilişkiyi kuvvetlendirdiğini ortaya çıkarmış” Ben olayı biraz daha genişletiyorum Hatta benden hiç beklenmeyecek bir tavır içine giriyorum Bu, erkekler için de geçerli Evet onlar da eşlerinden ya da sevgililerinden başkalarıyla flört etmeliler! Ha, “Zaten yapıyorlar Hiçbir fırsatı kaçırmazlar ki!“ diyecekseniz ki bunda da haklısınız Ancak arada boyut olarak küçük ama anlam olarak önemli bir fark var! Bu hakkı onlara biz veriyoruz! Yani en azından ben veriyorum “Gidin len, istediğiniz kadar flört edin!” Ama şimdi bunlar nerede duracaklarını bilmez değil mi? Bkunu çıkarırlar yani! İşte tam burada iş kadınlara düşüyor Bunlar kadınlarla flört ettiklerine göre (yani çoğunlukla), olayın boyutuna da kadınlar karar verir Bu kadar! Yani sadece o hakkı vereceksin, başka bir şeyi değil! Hayat böyle biraz daha zevkli hale gelebilir Evet, evliliğin veya ilişkin de Canlanırsın Hayatta hiçbir spor, hiçbir eğlence, hiçbir araba, hiçbir ayakkabı bir insanı tatlı bir flört kadar heyecanlandırıp canlandıramaz Ama öyle iş yerinde, arkadaşınla ya da ne bileyim her zaman ilişkide olduğun biriyle değil O zaman mutlaka bku çıkar “Eeee? Kiminle o zaman?” Üff Onu da mı ben söyleyeyim? Ne bileyim, eve giderken yandaki arabayla, markette alışveriş yapan biriyle, bir davette uzaktaki bir adam ya da kadınla, havuzda, plajda, uçakta Her yerde Yeter ki, içinde olsun Yeter ki, bkunu çıkarma! Dilek Önder |
|