![]() |
Başkalarıyla Flört |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başkalarıyla FlörtBaşkalarıyla Flört Yazısı - Başkalarıyla Flört Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Eşinden ya da sevgilinden başkası olacak yani ![]() ![]() ![]() O şartla! Şimdi, “Zaten insan eşiyle, sevgilisiyle flört eder mi?” diyeceksiniz ki haklısınız, ama ben onlar varken başkalarıyla flörtten söz ediyorum ![]() ![]() ![]() Ha, şunu da baştan açıkça belirteyim; kesinlikle aldatmalara karşıyım ![]() B ![]() Ufaktan ufaktan flört edeceksin, o kadar! Pekii ![]() ![]() ![]() Ufak flörtler aldatmadan sayılmaz mı? Sayılmaz ![]() Bu aralar farkındaysanız biraz(!) radikalim ![]() ![]() ![]() Bence eyleme dönüşmedikçe hiçbir flört aldatma sayılmaz ![]() Sayılsa var yaa ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes aklından geçenleri, aklına düşenleri itiraf etse ![]() ![]() ![]() Onun için kimse kimseyi aptal yerine koymasın lütfen! Hani dün, “Kendini seksi hissetmenin yolları” yazısında bir madde vardı: “Başka erkeklerle flört etme fırsatı yaratın ![]() ![]() ![]() ![]() Önerinin açıklaması da aynen şöyleydi: n “Sevgiliniz olması, başka erkeklerle flört etmeyeceğiniz anlamına gelmez ![]() ![]() Ben olayı biraz daha genişletiyorum ![]() ![]() ![]() Hatta benden hiç beklenmeyecek bir tavır içine giriyorum ![]() Bu, erkekler için de geçerli ![]() Evet onlar da eşlerinden ya da sevgililerinden başkalarıyla flört etmeliler! Ha, “Zaten yapıyorlar ![]() ![]() Ancak arada boyut olarak küçük ama anlam olarak önemli bir fark var! Bu hakkı onlara biz veriyoruz! Yani en azından ben veriyorum ![]() “Gidin len, istediğiniz kadar flört edin!” Ama şimdi bunlar nerede duracaklarını bilmez değil mi? B ![]() İşte tam burada iş kadınlara düşüyor ![]() Bunlar kadınlarla flört ettiklerine göre (yani çoğunlukla), olayın boyutuna da kadınlar karar verir ![]() Bu kadar! Yani sadece o hakkı vereceksin, başka bir şeyi değil! Hayat böyle biraz daha zevkli hale gelebilir ![]() Evet, evliliğin veya ilişkin de ![]() ![]() ![]() Canlanırsın ![]() Hayatta hiçbir spor, hiçbir eğlence, hiçbir araba, hiçbir ayakkabı bir insanı tatlı bir flört kadar heyecanlandırıp canlandıramaz ![]() Ama öyle iş yerinde, arkadaşınla ya da ne bileyim her zaman ilişkide olduğun biriyle değil ![]() ![]() ![]() “Eeee? Kiminle o zaman?” Üff ![]() ![]() ![]() Ne bileyim, eve giderken yandaki arabayla, markette alışveriş yapan biriyle, bir davette uzaktaki bir adam ya da kadınla, havuzda, plajda, uçakta ![]() ![]() ![]() Her yerde ![]() ![]() ![]() Yeter ki, içinde olsun ![]() ![]() ![]() Yeter ki, b ![]() Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|