|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eksik, sensiz, sevdiğim, uzaklardaki, yanım |
![]() |
Uzaklardaki Sevdiğim Sensiz Hep Bir Yanım Eksik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaklardaki Sevdiğim Sensiz Hep Bir Yanım EksikKocaman bir sessizlikti yaşamlarımız, çoğu zaman kimse birbirinin sesini duymadı, aslında duyuyor dediklerimiz bile çok uzaktaydı ![]() ![]() ![]() Ben, bir tek sana sesleniyorum tüm gücümle ve şimdi duymanı istiyorum ne olur dur dinle ![]() ![]() ![]() Kaç mevsim sığar bir ömre yada bir ömür kaç mevsimliktir ![]() Sen, yaşadığım en güzel dört mevsim, yüreğime ekip, göz yaşlarımla beslediğim en büyük sevdasın ![]() Bazen kilometrelerce uzak, bazen aldığım nefes kadar yakınsın ![]() ![]() ![]() Uzak diyarlardan gelen sesinin merhabasıyla gelir konar yüreğime yaz mevsimi ![]() ![]() ![]() Engin denizlerin ortasında, yunuslarla yarışır, deniz kızlarıyla dertleşir bulurum kendimi ![]() Korkutmaz suların rengi ve derinliği, tıpkı sana duyduğum sevgi gibi ![]() ![]() Nice bir zaman sonra, dans ettiğim beyaz köpüklü dalgalar, bilmediğim bir çölün kızgın kumlarına bırakır beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir an, bir Dua sesi getirir kendime beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğime yağmurlar yağar ![]() ![]() ![]() Yağan yağmurlarla gelen sonbaharda , daracık bir patika yolunda yürür bulurum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eteklerine kardelenler serpilmiş beyaz gelinliğiyle, dört başı mağrur gelinlere benzeyen bir dağın zirvesindeyim şimdi ![]() ![]() Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyor yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesimin yankısıyla çığlar düşüyor eteklerime… Yollarımda karlar, yollarımda kara yazım var ![]() Gel desem, gelemezsin… ![]() ![]() Gözlerime hapsettiğim yaşlar, Ve yüreğime yeniden yağmurlar yağar ![]() ![]() ![]() Tüm cömertliğiyle gelen bahar ![]() ![]() Mevsimler geliyor ve geçiyor hayatımdan… Bir yarım hep eksik ![]() ![]() Görmüyorsun ![]() ![]() Duymuyorsun ![]() ![]() Yüreğime yağmurlar yağıyor… Yağmurlar yüreğime ağlıyor, SEN, BİLMİYORSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|