Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eksik, sensiz, sevdiğim, uzaklardaki, yanım

Uzaklardaki Sevdiğim Sensiz Hep Bir Yanım Eksik

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzaklardaki Sevdiğim Sensiz Hep Bir Yanım Eksik

Kocaman bir sessizlikti yaşamlarımız, çoğu zaman kimse birbirinin sesini duymadı, aslında duyuyor dediklerimiz bile çok uzaktaydı

Ben, bir tek sana sesleniyorum tüm gücümle ve şimdi duymanı istiyorum ne olur dur dinle

Kaç mevsim sığar bir ömre yada bir ömür kaç mevsimliktir?

Sen, yaşadığım en güzel dört mevsim, yüreğime ekip, göz yaşlarımla beslediğim en büyük sevdasın

Bazen kilometrelerce uzak, bazen aldığım nefes kadar yakınsın

Uzak diyarlardan gelen sesinin merhabasıyla gelir konar yüreğime yaz mevsimi

Engin denizlerin ortasında, yunuslarla yarışır, deniz kızlarıyla dertleşir bulurum kendimi

Korkutmaz suların rengi ve derinliği, tıpkı sana duyduğum sevgi gibi

Nice bir zaman sonra, dans ettiğim beyaz köpüklü dalgalar, bilmediğim bir çölün kızgın kumlarına bırakır beni Kervanlarla yolculuk ederken bulurum kendimi Sen uçsuz bucaksız çöllerin ateş’ den prensi ben gölgene ve sana muhtaç bir kum tanesi

Bir an, bir Dua sesi getirir kendime beni Kurduğum hayal sona erer, gerçeğe dönüşür duygular, sen yoksun , yaşadığım hayal kırıklığıyla, hüzün yine kapımı çalar Gözlerimde dolu misali birikir yaşlar ve sen bilmezsin,

Yüreğime yağmurlar yağar

Yağan yağmurlarla gelen sonbaharda , daracık bir patika yolunda yürür bulurum kendimi Ağaçlar yapraksız kalmış yine, sensiz ben gibi Üzerine basmaya kıyamadığım sarı, kırmızı yaprakların sesleri, alır götürür geçmiş zamanlara beni Yeşile bürünmüş dallar, Alnina kondurduğum buseler, heyecanla elime tutuşturduğum gül goncaları gelir aklıma Düşen bir dal parçasıyla boğazımda düğümlenir tarifsiz duygular ve gözlerimde birikir yaşlar , Yüreğime yeniden yağmurlar yağar

Eteklerine kardelenler serpilmiş beyaz gelinliğiyle, dört başı mağrur gelinlere benzeyen bir dağın zirvesindeyim şimdi

Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyor yüreğim Dağ başı yalnızlığı ölümden beter…Yumruklarımı sıkıyor, avazım çıktığı kadar bağırıyorum “SENİ ÇOK SEVİYORUM”

Sesimin yankısıyla çığlar düşüyor eteklerime… Yollarımda karlar, yollarımda kara yazım var

Gel desem, gelemezsin… Gel desen ayaklarımda buzdan prangalar…

Gözlerime hapsettiğim yaşlar,

Ve yüreğime yeniden yağmurlar yağar

Tüm cömertliğiyle gelen bahar çağıldayan dereler, el ele dolaşan sevgililer, bir yanda uçurtma kuyruğuna asılı kalmış çocuk sesleri, Taze bahar çiçekleri, çiğ taneleri, başımda eser kavak yelleri ve dilimde uzak diyarların sevda türküleri…

Mevsimler geliyor ve geçiyor hayatımdan…

Bir yarım hep eksikBir yanım hep sensiz kalıyor…

Görmüyorsun!

Duymuyorsun!

Yüreğime yağmurlar yağıyor…

Yağmurlar yüreğime ağlıyor,

SEN, BİLMİYORSUN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com