07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kötü Haber

İstanbulda üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş:
-"Baba, merhaba Ben Lale   "
-"Ooooo Güzel kızım benim N'abersin bakalım?  "
-"Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla  "
-"Hayırdır? Bir sorun mu var? 
Kız ağlamaya baslar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir:
-"N'ooldu kızım? Anlatsana  "
-"Murat evi terletti Boşanmak istiyormuş  "
-"Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?  "
-"Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya Ben onunla evlendim "
-"İyi halt ettin, zilli Neyse, artık yapacak bir şey yok Versin mahkemeye,
hemen boşanın  "
-"Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı Internetken herkese yollayacakmış   "
-"Püüh Rezil  Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?"
-"Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir puştluk yapacağını "
-"Peki Olan olmuş artık Yarin havale ederim parayı  Öğleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları  "
-"Sağ ol baba Eeee Şey  Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var  "
Adam artık iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:
-"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?  "
-"Aslında ondan değil Zenci bi çocuk vardı Zaten o yüzden ayrılıyoruz
ya "
Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır:
-" Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım Nedir bu basımıza gelenler  Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını  "
-"İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü  "
Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir:
-"Okuldan mi atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık,zilli?  Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adim attırmayacağım sana İlk isteyenle de evlendireceğim   "
-"O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar  Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben  "
-"Allahim, çıldıracağım  Bir de cinsel hastalıklar haaa    Kesin
o zencidendir  "
-"Çok pis arkadaşları vardı Bilmem artık hangisinden kapmışımdır  "
Güm diye bir ses duyulur Adam kısa bir süre için kendinden geçmiştir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır -"Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecek Adresini ver
bakiyim  "
-" Mahmut pasa Karakolundayım  Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında  "
-"Karakol mu?  Bi de karakola mi düştün layyynnn? Ne yaptın?   "
-"Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim Araba kiralayıp dolaşmaya
çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanına girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım  "
Adam artık iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur Telefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya baslar:
-"Babacığım Sakin üzülme Bütün bunlar bir şakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım  "
Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır:
-"Canin sağolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlı canin sağ olsun senin   "
|
|
|