![]() |
Yaz Aşkının Ontolojisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaz Aşkının OntolojisiYaz Aşkının Ontolojisi Yazısı - Yaz Aşkının Ontolojisi Tuna Kiremitçi - Tuna Kiremitçi Yazıları İstanbul hafiften boşaldı ![]() ![]() Şimdi yaz bekârları stajyerlere asılırken yazlıktaki karıları da yüzme hocalarıyla işi pişirebilir ![]() ![]() İnşallah herkes telefonun hafızasını temizlemeyi akıl eder, tatil dönüşü tatsızlıklar yaşanmaz ![]() Siz bana bakmayın, ezikliğimden böyle konuşuyorum: Gençken de “yazlığa giden” arkadaşlarıma süper gıcık olurdum ![]() Onların yazlıktan arkadaşları ve yaz aşkları olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüzdeyse yaz aşkları teknoloji sayesinde kışa kadar sarkabiliyor ![]() ![]() Millet yazın edindiği manitayı kışın da elde tutmak hırsında ![]() ![]() Bu bir kere olayın “ontolojisine” ters: Yaz aşkı dediğin yazın yaşanıp sezonla beraber biter ![]() ![]() ![]() Ama her ilişkinin evlilikle bitmesi gerektiğini düşünen taşralı kızlar gibi, erkekler de her beraber oldukları kıza “helalim” muhabbeti yapmak peşinde ![]() Geçen kış yaz aşkı yaşadığına-yaşayacağına pişman olmuş, siniri bozuk bir kitle dolaşıyordu etrafta ![]() ![]() Karlı günlerde burunlarına bir güneş kremi kokusu gelecekti ![]() ![]() Ara sıra “Şimdi ne yapıyordur?” diye düşünseler bile dert etmeyeceklerdi fazla ![]() Elleri telefona gidecek ama büyüyü bozmamak için son anda vazgeçeceklerdi ![]() ![]() Ama maalesef her şeyin suyunu çıkarmak insanın doğasında var ![]() ![]() Ayşe'ye dost tavsiyeleri - Ruh sağlığını ve evliliğini koru ![]() ![]() - “Yazacaklar tabii hayatım, siz ünlü insanlarsınız” diye ara gazı verenlerden uzak dur ![]() - “Şöhret insanı” değil “meslek insanı” olmaya bak ![]() ![]() - Sonuçta tercihini yapman gerekecek: Kameralar tarafından izlenmek mi sükûnet mi? - Kendini işe güce ver: Kitap yaz, fakirlere yardım et, sınır karakollarını dolaş, eşinle senaryo yaz ![]() - Mevcut durumdan harbiden şikayetçi misin, emin ol ![]() İncir Çekirdeği Sonsuzluk: Sevgiliyi düşündüğümüzde içimizde açılan şey ![]() Tuna Kiremitçi |
![]() |
![]() |
|