![]() |
Aşk Hak Etmeden Sevilmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Hak Etmeden SevilmekAşk Hak Etmeden Sevilmek Yazısı - Aşk Hak Etmeden Sevilmek Başak Sayan - Başak Sayan Yazıları Gözlerimi kapatıp düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Böylesine şiddetli bir aşkı hak edecek ne yaptım? Hiçbir yanıt bulamıyorum ![]() Yanıt bulamamak, içimdeki tuhaf hissi daha da kuvvetlendiriyor yalnızca ![]() Sonra birden içimin derinliklerinden cılız, korkak bir ses fısıldıyor adeta; 'Aşk hak etmeden sevmektir ![]() ![]() ![]() Bunu duyar duymaz rahatlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun için bir şey yapmana gerek yok ![]() Ya da yapmamana ![]() ![]() ![]() Bir an gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geriye hiçbir şey kalmaz ![]() ![]() ![]() Ne daha önce sevmiş gibisindir böyle, ne de tekrar sevebileceğini zannedersin bu şiddette ![]() ![]() ![]() Varolan tek şey andır artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanında boylu boyunca yatana bakarsın gizlice, içinde binlerce kelebek kanat takmış uçuşurken hem de ![]() ![]() ![]() Uyurken yüzünün nasıl bir şekil aldığına, gözlerine, ellerine, gergin dudaklarının biçimine, vücudunun kıvrımlarına ![]() ![]() ![]() Adeta kazımak istersin hafızana ![]() En çok ellerine ama ![]() ![]() ![]() O eller gizli bir şahit aslında bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakıcı bir dokunma isteği geçer o anda hızlıca içinden ![]() ![]() ![]() ![]() Orada öylece durup, uzun uzun seyredersin sadece ![]() ![]() ![]() Sonra gözlerini kırpıştırarak açar uyku mahmurluğuyla, bir an ne olduğunu anlayamaz ![]() ![]() ![]() Senin mutlu ve gülümseyen yüzünü görünce iç ısıtan bir gülüş yerleşiverir dudaklarına ![]() ![]() ![]() Dayanamaz yaklaşırsın usulca ![]() ![]() ![]() Sıcak nefesini yüzünde hissettiğin, dudakları dudaklarına değdiği anda hızlı bir trene binmiş hissine kapılırsın adeta ![]() ![]() ![]() Hayatta olan hiçbir şey umurunda değildir artık ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli olan tek şey hissettiğin bu duygu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BENİ ASLA BIRAKMA ![]() ![]() ![]() Her yıl milyonlarca insan organ yetmezliğinden ölüyor ![]() Kimi sıra beklerken, kimi ise o aşamaya bile gelmeden ![]() Düşünsenize ![]() ![]() ![]() Eğer; Laboratuarlarda görevi sadece uygun zaman gelince kopyalandığı kişiye organ vermek olan insanlar yaratılsaydı ![]() Hepsi sizin, benim gibi doğup büyüyüp erişkin olsalardı ![]() Aranızdaki tek fark, görevleri olsaydı; hayatınızı kurtarmak ![]() ![]() ![]() Böyle bir sistem olsaydı neler olurdu? Neler yaşanırdı? Nasıl sorunlarla boğuşulurdu? Aşka ne olurdu? Bu soruların cevabını görmek istiyorsanız başrollerinde Keira Knightley ile Carey Mulligan'ın oynadığı 'Beni Asla Bırakma'ya gidebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Film, görüntüler açısından çok iyi ![]() ![]() ![]() ![]() Tek sorun konunun 1990'larda geçiyor olması ![]() ![]() ![]() 2020'lerde geçiyor olsa bir parça daha inandırıcı olabilirdi ![]() Çünkü film boyu bu adamların madem böyle bir sorunları var, kaçıp gitsinler kardeşim iç sesi peşinizi bırakmıyor ![]() Olağanüstü bir film değil ![]() ![]() ![]() ![]() CAN SIKINTISINA BİREBİR ÖNERİLER 1 Uzun bir sauna, buhar ve masaj seansı ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Can sıkan sevgiliden kurtulduğunuz anda omuzlarınızdaki hafifliğin sırrını çözemezseniz hemen şaşırmayın ![]() ![]() 3 Uzun uzun, doya doya sevişmek ![]() ![]() ![]() 4 Ertelenen kitaplar, DVD'ler ve dergileri okumaya başlamak anında yok eder can sıkıntısını ![]() ![]() ![]() 5 Yeni tanıştığınız biriyle yemeğe çıkmak en azılı can sıkıntısını bile yok eder anında ![]() ![]() ![]() ![]() 6 Hafta sonu tatili ayarlayamıyorsanız başka bir şehirde, adalardan birinde bir-iki gün geçirmek de aynı etkiyi sağlıyor ![]() ![]() 7 Sevgiliyle sıkı bir kavga etmek de can sıkıntısına birebirdir ![]() ![]() ![]() 8 Hazır bahar gelmişken sahile inip yürüyüş yapmak da can sıkıntısını hafifletebilir ![]() ![]() 9 Alışverişe çıkmak, ardından bir Starbucks'tan naneli mocha alıp sinemaya girmek de fena fikir değildir ![]() 10 Son olarak can sıkıntısı ile mutsuzluğu birbirine karıştırmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EKŞİ ÖZGÜRLÜK ![]() ![]() ![]() Ekşi Sözlük'e çok sık bakma huyum yoktur ![]() Yani onsuz yaşayamayanlardan biri değilim ![]() Hatta hakkımda yazılan onlarca entry içinde çok yaralayıcı olanları da vardır ![]() Benimle aynı adı taşıyan eski bir mankenle karıştırılarak yazılanlar da ![]() ![]() ![]() Kızmışlığım çoktur yani ![]() ![]() ![]() Ama ne kadar çok sinirlensem de, bu ne biçim ifade etmektir desem de ![]() ![]() ![]() Bu, Ekşi Sözlük'ün kapatılma iddialarına sevineceğim anlamına gelmez ![]() Çünkü ileri demokrasi diye çıkılan yolda birer birer antidemokratik yollarla uygulanan bu sansür korkutmaktadır ![]() Çünkü bu sansürün nasıl sinsice ilerlediğini göstermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Başak Sayan |
![]() |
![]() |
|