![]() |
Yolcuya Yoldaş Gerek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolcuya Yoldaş GerekYolcuya Yoldaş Gerek Yazısı - Yolcuya Yoldaş Gerek Mehmet Ali Arslan - Mehmet Ali Arslan Yazıları Yavaşça usul usul koltukların arasından ilerliyordu bir elindeki bilete bir de koltuklara bakarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hemşerim sen mecaz nedir bilmez misin? Senin yoldan anladığın asfalt ve taşlar mı? Benim bahsim tercihlerdir, kader yollarıdır, güzel yollardır, kötü yollardır derim ki neticede son durak kara toprak ![]() - Yahu sen ne biçim konuşuyorsun zaten hızlı gidiyoruz açtığın konuya bak yok kara toprak yok son durak ![]() ![]() ![]() ![]() -Öncelikle özür dilerim haklısınız ama şunu bilin kitaba konsantre olduğumdan sizi fark etmedim ![]() ![]() -Neyse canım sen kitabını oku işine bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yoldaş haklı benimki de iş mi şimdi? Neden böyleyim? Neden herşeyi abartıyorum? Yanıma biri oturuyor ve ben fark etmiyorum keşke bir selam verseymişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ayıp etdin şimdi yoldaşına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Arslan |
![]() |
![]() |
|