![]() |
Onlar Kömür Değil İnsan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onlar Kömür Değil İnsanOnlar Kömür Değil İnsan Yazısı - Onlar Kömür Değil İnsan Mehmet Ali Arslan - Mehmet Ali Arslan Yazıları - Daha gelmedik mi ? - Neden ikide bir bunu soruyorsun? - Sen neden soruma soruyla cevap veriyorsun? - Sus yoksa kötü olur! - Tamam tamam zaten çok sıcak ![]() - Buna mı sıcak diyorsun? - Ne yani değil mi? - Buraya geleceğini sanki bilmiyordun? - Tabi tabi zaten en büyük hayalimdi buraya gelmek ![]() - Bu durumda bile espri yapabiliyorsun ![]() - Ne esprisi yahu korkudan böyle konuşuyorum ![]() - Gözlerinden belli oluyor ![]() - Yahu sen önümdesin nasıl anladın çok merak ediyorum ![]() - Yavrucum ben insan değilim arkadan belli olmuyor mu? - Artık hiçbirşeye şaşırmıyorum, neyse gelmedik mi? - Sus! - Tamam tamam, bu kömürlerin ne işi var burada? Bunlarla yakıyoruz deme şimdi bana ![]() - Onlar kömür değil insan! - Ne yani ben de ![]() ![]() ![]() - Bakıyorum zekan açılmaya başladı ![]() - (susmaktadır) - Ne ekersen onu biçersin eğer ekmemişsen sonun böyle ![]() - Keşkelerle dolu cümleler kurtarmaz beni biliyorum ama muhakkak ekmişimdir birşeyler koskaca ömrümde öyle değil mi? - Senden öncekiler de böyle diyordu ama belli olmaz ![]() (öndeki durur) - Durduğuna göre geldik galiba ![]() - Malesef mi diyeyim hele şükür mü? - Ne dersen de netice aynı ![]() - İyi madem in bakalım ![]() - İnmesem? - İn ulan ![]() (Atlamadan önce) - Yav hep mi burda kalacağım? (Onu aşağıya iterek) - Ne ekersen onu biçersin ![]() (Uzun bir zaman ceza çekilir) - Ben geldim ![]() - (susmaktadır) - Bira getireyim mi?(gülerek) - Ya git işine halimi görmüyor musun ![]() - Çok değişmişsin ayna getireyim mi haline bakarsın ![]() - Sen de öyle, espri yapabiliyorsun artık ![]() - Yahu öyle deme ilk defa da espri yapıp sıcak yaklaşmak istemiyorum, zaten bura sıcak, bir de biliyosun hergün o kadar insan getiriyoruz hepsine espri yapsak ohooo ![]() - İyi iyi anladık ![]() - Ne bileyim ben kahin miyim? - Bak yine soru ![]() ![]() ![]() - Tamam tamam bende onun için geldim seni görmek isteyenler var ![]() - Yahu yine kim çıktı hak istemeye gelen takatim kalmadı ![]() - Yok yok başkaları görmek istiyor ![]() - Nasıl yani? - Yahu hâlâ orada mısın? Çıkmak istemiyorsun galiba ![]() (Hemen ötekinin yanına gelir) - Ee gidelim o zaman ![]() - Gel benimle ![]() (Onu görmek isteyenler konuşur) - Cezan bitmiştir ![]() iltifatda bulunmuşsun ![]() ![]() ![]() - Birşey sorabilir miyim? - Sor bakalım ![]() - Kim bu yetim? - Yeğenin ![]() Bu satırlar bir hayal ürünüdür ![]() ![]() Mehmet Ali Arslan |
![]() |
![]() |
|