Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağacım, cam

Benim Çam Ağacım

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Çam Ağacım

Benim Çam Ağacım Yazısı - Benim Çam Ağacım Sena Soral - Sena Soral Yazıları

- öykü bir gün dışarıda büyük bir çam ağacı ile karşılaştı ağacı o kadar sevmiştiki onun yanından ayrılası gelmiyordu o ağaca yeşim die bir ad verdi bu adı yeşile benzer bir ad olarak gördüğü için ağaca bu adı verdi ve sonra BeNiM ÇaM AğAcIm dedi içinden ve bu ağacı tüm arkadaşlarına tanıttı bu yeşim bu da zeynep die bu ağaç bndan sonra öykünündü

bir gün taşınma kararını öykü anne ve babasından duydu yanlarına fırlayarak olmaz ben buradan yeşimden evimden arkadaşlarımdan ayrılamam dedi annesi ve babası biricik kızlarını düşünürken babası ne ağacı ne yeşimi die bir soru sordu öyküye?

öykü : bir ağaç ve yeşim bu ağaç çam ağacı ve adı yeşil o benim çam ağacım dedi

annesi : bu çok güzel bir şey ama buradan taşınmamız gerek dedi

öykü üzgün bir şekilde ağacın yanına gitti ve onunla ağlayarak konuşmaya başladı taşınmalarının sebebi kirada oturmalarıydı öykü çam ağacına:

üzgünüm seni bırakmam lazım bu çok zor ama senden ayrılmam gerek taşınıyoruz dedi ve büyük ağlamayla bağırdı !! seni bırakmak istemiyorum ehhehehehe !! die ağlamaya devam etti

tam o sırada annesi ve babası geldi

babası: demek ünlü yeşim bu çam ağacı öykücüm ağlamaya değmez ağlama çünkü taşınmıyoruz evi üstümüze aldık taşınma gereğimiz yok dedi

öykü büyük gülücüklerle OLEYYY !! DEDİ ve çam ağacına sarıldı sonra anne ve babasına sarıldı ve tekrar çam ağacına sarıldı

ve gülerek içinden BENİM ÇAM AĞACIM dedi annesi ve babası birbirine sarılarak onun çam ağacı dedi tabiki içinden değil öyküde anne ve babasına bakarak sizleri çook seviyorum dedi ve o sırada büyük bir şekilde çam ağacına sarılıp sen benim çam ağacı m sın seni bırakmıyacağım benim güsel yeşimim BEN ÇAM AĞACIM dedi ve birden gülmeye başladı anne ve babası boş durmadı onlarda öyküye katılarak gülmeye başladılar bu anı öykü günlüğüne kaydetti ve hayattaki en güsel anıydı bu öykünün bir daha hiç unutmadı bu anı BENİM ÇAM AĞACIM sözüde özel sözü oldu

Sena Soral

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com