![]() |
Benim Çam Ağacım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Çam AğacımBenim Çam Ağacım Yazısı - Benim Çam Ağacım Sena Soral - Sena Soral Yazıları - öykü bir gün dışarıda büyük bir çam ağacı ile karşılaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir gün taşınma kararını öykü anne ve babasından duydu ![]() ![]() ![]() ![]() öykü : bir ağaç ve yeşim bu ağaç çam ağacı ve adı yeşil o benim çam ağacım dedi ![]() ![]() ![]() annesi : bu çok güzel bir şey ama buradan taşınmamız gerek ![]() ![]() ![]() öykü üzgün bir şekilde ağacın yanına gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzgünüm seni bırakmam lazım bu çok zor ama senden ayrılmam gerek taşınıyoruz dedi ve büyük ağlamayla bağırdı !! seni bırakmak istemiyorum ehhehehehe !! die ağlamaya devam etti ![]() ![]() tam o sırada annesi ve babası geldi ![]() ![]() ![]() babası: demek ünlü yeşim bu çam ağacı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öykü büyük gülücüklerle OLEYYY !! DEDİ ve çam ağacına sarıldı sonra anne ve babasına sarıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve gülerek içinden BENİM ÇAM AĞACIM dedi annesi ve babası birbirine sarılarak onun çam ağacı dedi tabiki içinden değil öyküde anne ve babasına bakarak sizleri çook seviyorum dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sena Soral |
![]() |
![]() |
|