Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, için, sevmek, zor

Sevmek Benim İçin Çok Zor Değil

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevmek Benim İçin Çok Zor Değil

Sevmek Benim İçin Çok Zor Değil Yazısı - İclal Aydın Yazıları - Sevmek Benim İçin Çok Zor Değil Köşe Yazısı

Ama silmek zor Allah daha zoruyla sınamasın, ne beni ne sizi

Derin, büyük, etimizden et, canımızdan can alan kederlerle sınamasın Ama

Bu ara beni insan silmekle sınıyor Allahım

Tepemizdekiler nasıl gezegenlerse kardeşim, nasıl bir yan yana dizilmişlerse Ne oynadılar yeryüzüyle, bizimle, kalbimizle

Bitti gitti onca yıllık tanışıklıklar

Sil sil sil bitiremedim, temizleyemedim kişisel defterimi

Kime sorsam aynı dert, kimi görsem aynı telden çalıyor

Oysa bakın şimdi ne güzel söylüyor Sezen Aksu yeni albümünde: “Ben hâlâ dolaşıyorum Avare

Aynı Sezen diyordu ki bir başka albümünde “Ben bu yüzden kimseden geçmem, geçemem

Ah be güzelim, Ah be Sezenim Kelimelerden yıldızlar söküp gözyüzünden, en güzel kolyeleri yapıp asmışsın boynuna, senden güzel nasıl yapılır bundan iyisi

Bakın Bence bir aşkta, bir çocuklukta, bir gençlikte unutulamayan aslında “o” kişi değil

O kişinin taşıdığı bütün parçalar ve o parçaların toplamındaki mutluluktur gerçekten özlenen

“Ne güzel gülerdik, ne güzel ağlardık, ne güzel susardık, ne güzel şarkı söylerdik” inancı Kahvaltıda bir yeşil çay fincanı, radyoda denk gelen mutlak bir Sezen şarkısı, Gemlik’te karşına çıkan deniz, tekneye zıplayarak attığın ilk adım, çamurda ayağının kayışı, alışveriş torbasından çıkan nanenin kokusu, hediye edilen bir kavanoz ev reçeli, kızarmış hamurlar, ardında beyaz köpükler bırakan gemiler, çalmayan telefonlar, susmayan mesaj sesleri Birini unutamamak bunların hepsinin toplamından oluşan bir mutluluğu anımsamaktan gelir

Ve ayıp değildir

Hiç ayıp değildir

Unutan utansın bence

Ve ama Aslında unutmamak kıymet vermektir Yerine yenisini açamamak değildir Bence değildir “Ne kadar sık taşınıyorsun” diyorlar bana

“Deliyim çünkü” diyorum

Deliyim

Yer açmam gerekiyor

Ben hangi eski aşkımı, hangi eski acımı görsem kucaklarım Kucaklarım şaşırmayın

Ben çünkü seve seve vedalaşırım

Çünkü Sezen’in dediği gibi; “Ey aşk neredesin şimdi, sen de mi terk ettin beni/ Ne hata ettiysem affet/ Büyüklük sende kalsın e mi? / Sen de olmasan eğer, batar bu gemi

Hacıyatmaz nedir bilirsiniz

Bir oradan bir buradan vurulduğunda devrildi devrilecek sandığınız o oyuncak devrilmez, batmaz bir türlü Bir hacıyatmaz gibiyiz hepimiz, bir o yana bir bu yana batmadan idare ediyoruz işte Ayakta zor durarak, boyaları kazınarak üzerinden, yıpranarak duruyoruz suyun üzerinde İki sene dolmadan taşınıyorum bu kez Kitaplarımı koli koli dağıttım eşe dosta Elbiselerimi, eski eşyalarımı, anılarımı

Gemi batmasın diye

Kınamayın beni! Kınamayın beni ki kınamasınlar sizi

Yazım bitti Şimdi saçlarımı kestirmeye gidiyorum

Kalbimizde yeni bir aşka yer açmazsak ölürüz çünkü

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com