![]() |
Sevmek Benim İçin Çok Zor Değil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmek Benim İçin Çok Zor DeğilSevmek Benim İçin Çok Zor Değil Yazısı - İclal Aydın Yazıları - Sevmek Benim İçin Çok Zor Değil Köşe Yazısı Ama silmek zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin, büyük, etimizden et, canımızdan can alan kederlerle sınamasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ara beni insan silmekle sınıyor Allahım ![]() ![]() ![]() Tepemizdekiler nasıl gezegenlerse kardeşim, nasıl bir yan yana dizilmişlerse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitti gitti onca yıllık tanışıklıklar ![]() ![]() ![]() Sil sil sil bitiremedim, temizleyemedim kişisel defterimi ![]() ![]() ![]() Kime sorsam aynı dert, kimi görsem aynı telden çalıyor ![]() ![]() ![]() Oysa bakın şimdi ne güzel söylüyor Sezen Aksu yeni albümünde: “Ben hâlâ dolaşıyorum Avare ![]() ![]() ![]() Aynı Sezen diyordu ki bir başka albümünde “Ben bu yüzden kimseden geçmem, geçemem ![]() ![]() ![]() Ah be güzelim, Ah be Sezenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kişinin taşıdığı bütün parçalar ve o parçaların toplamındaki mutluluktur gerçekten özlenen ![]() ![]() ![]() “Ne güzel gülerdik, ne güzel ağlardık, ne güzel susardık, ne güzel şarkı söylerdik” inancı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ayıp değildir ![]() ![]() ![]() Hiç ayıp değildir ![]() ![]() ![]() Unutan utansın bence ![]() ![]() ![]() *** Ve ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Deliyim çünkü” diyorum ![]() ![]() ![]() Deliyim ![]() ![]() ![]() Yer açmam gerekiyor ![]() ![]() ![]() Ben hangi eski aşkımı, hangi eski acımı görsem kucaklarım ![]() ![]() ![]() ![]() Ben çünkü seve seve vedalaşırım ![]() Çünkü Sezen’in dediği gibi; “Ey aşk neredesin şimdi, sen de mi terk ettin beni/ Ne hata ettiysem affet/ Büyüklük sende kalsın e mi? / Sen de olmasan eğer, batar bu gemi ![]() ![]() ![]() *** Hacıyatmaz nedir bilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bir oradan bir buradan vurulduğunda devrildi devrilecek sandığınız o oyuncak devrilmez, batmaz bir türlü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gemi batmasın diye ![]() ![]() ![]() Kınamayın beni! Kınamayın beni ki kınamasınlar sizi ![]() ![]() ![]() Yazım bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimizde yeni bir aşka yer açmazsak ölürüz çünkü ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|