![]() |
Hakikaten Hayat Güzelmiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakikaten Hayat GüzelmişHakikaten Hayat Güzelmiş Yazısı - Hakikaten Hayat Güzelmiş İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Biliyorsunuz bir süre önce Emine Ün kısmi felç geçirmişti ![]() ![]() Çok şükür sevgili arkadaşım birkaç gün önce taburcu oldu ![]() ![]() Hayat güzeldir Canım arkadaşım İclal’in bu sözünü artık daha iyi anlıyorum ![]() Bilemezsiniz yaşadıklarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu satırları yazabildiğim için öyle mutlu ve şaşkınım ki ![]() ![]() ![]() Doktorlar hep üzüntü ve stresten uzak durun diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar rüzgâr gördüm ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan bu yaşta aklına bile gelmeyecek bir şey yaşadığında anlıyor aslında neden umursamamak gerekiyormuş küçük şeyleri ![]() ![]() ![]() Küçük bir pamuk ipliğine bağlı olduğunuzu görüyorsunuz bir sabah ![]() İşte tam o anda sevdiklerinden ve sağlıktan daha önemli hiçbir şeyin olmadığını fark ediyorsunuz ama nafile, olan oluyor ![]() ![]() ![]() Hastaneye giderken o gün, saçlarımı topladığımı, konuştuğumu, yürüdüğümü zannediyordum ![]() ![]() Hastanenin önüne ulaştığımızda her şey karanlıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek tesellim bütün bu anlarımda en ama en sevdiklerim yanımda olmasıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Dualarını ve desteğini esirgemeyen herkese, hepinize sonsuz teşekkürlerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın unutmayın Hayat gerçekten çooook güzelmiş ![]() Sevgilerimle ![]() Emine Ün *** Ben de size bu satırları yine bir doktorun bekleme odasından yazıyorum ![]() ![]() Meğer o ani terlemeler, el ayak uyuşmaları, anksiyeteler, baş dönmeleri, bulanık görmeler, çarpıntılar, uykusuzluklar, duygusal iniş çıkışlar hepsi bu rahatsızlıktanmış ![]() ![]() Uykudayken girdiğim krizlerin, o deli gibi uyanmalarımın nedeni oymuş ![]() ![]() Insan hastalığına sevinir mi? İnanın o kadar sevindim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Dün Twitter’da yeğenim Can’ın boş bir dondurma kâsesiyle fotoğrafını paylaştım ![]() ![]() ![]() Ramazan’da bir çocuğun dondurma kâsesiyle fotoğrafını yayınlamama tepki gösterenler oldu ![]() ![]() Çok küçük yaşta şeker hastası olup bir ömür boyu şekere özlem duyan çocuklar peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah gördüğünüzden eksik etmesin ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|