Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzelmiş, hakikaten, hayat

Hakikaten Hayat Güzelmiş

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakikaten Hayat Güzelmiş

Hakikaten Hayat Güzelmiş Yazısı - Hakikaten Hayat Güzelmiş İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Biliyorsunuz bir süre önce Emine Ün kısmi felç geçirmişti Kendisini Ankara’da yatmakta olduğu hastanede ziyaret etmiş, hatta tanık olduklarımı sizlere de aktarmıştım

Çok şükür sevgili arkadaşım birkaç gün önce taburcu oldu Ona göndermiş olduğunuz iyi dilekler, dualar için bir teşekkür mektubu göndermiş İşte o mektup:

Hayat güzeldir

Canım arkadaşım İclal’in bu sözünü artık daha iyi anlıyorum

Bilemezsiniz yaşadıklarımı Bilemezsiniz duygularımı, hüzünlerimi

Bu satırları yazabildiğim için öyle mutlu ve şaşkınım ki

Doktorlar hep üzüntü ve stresten uzak durun diyorlar Nasıl yapabiliriz ki bunu? Öyle zor, öyle zor ki Sevdiğim bir söz vardır: Rüzgâr özür dilese bile, dal kırıldı bir kere

O kadar rüzgâr gördüm ki Kırılmışım farkında değildim

İnsan bu yaşta aklına bile gelmeyecek bir şey yaşadığında anlıyor aslında neden umursamamak gerekiyormuş küçük şeyleri

Küçük bir pamuk ipliğine bağlı olduğunuzu görüyorsunuz bir sabah

İşte tam o anda sevdiklerinden ve sağlıktan daha önemli hiçbir şeyin olmadığını fark ediyorsunuz ama nafile, olan oluyor

Hastaneye giderken o gün, saçlarımı topladığımı, konuştuğumu, yürüdüğümü zannediyordum Oysa sağ tarafım beynime verdiğim hiçbir komutu uygulayamıyormuş

Hastanenin önüne ulaştığımızda her şey karanlıktı Doktorlar “ailesine haber verin, hayati tehlikesi var” dediklerinde zaten bütün bağlantım kopmuş hayatla Sonra tam zamanında yapılan müdahale ile kurtarmışlar beni

Tek tesellim bütün bu anlarımda en ama en sevdiklerim yanımda olmasıydı Hasta yatağımdayken, bilgisayar başında binlerce kişinin benim için yazdığı, duaları ve güzel dileklerini duymak nasıl bir duyguydu size anlatamam

Dualarını ve desteğini esirgemeyen herkese, hepinize sonsuz teşekkürlerimle Allah hepinize sağlık, huzur versin Iyiliklerinizin karşılığını görün inşallah

Sakın unutmayın Hayat gerçekten çooook güzelmiş

Sevgilerimle

Emine Ün

Ben de size bu satırları yine bir doktorun bekleme odasından yazıyorum Uzun zamandır peşimi bırakmayan bazı sıkıntılarımın gerçek nedeninin bir çeşit şeker rahatsızlığından kaynaklandığını öğrendim

Meğer o ani terlemeler, el ayak uyuşmaları, anksiyeteler, baş dönmeleri, bulanık görmeler, çarpıntılar, uykusuzluklar, duygusal iniş çıkışlar hepsi bu rahatsızlıktanmış

Uykudayken girdiğim krizlerin, o deli gibi uyanmalarımın nedeni oymuş

Insan hastalığına sevinir mi? İnanın o kadar sevindim ki “Bir nedeni var, bir nedeni” deyip duruyorum iki gündür Lafı fazla uzatmayacağım

Dün Twitter’da yeğenim Can’ın boş bir dondurma kâsesiyle fotoğrafını paylaştım

Ramazan’da bir çocuğun dondurma kâsesiyle fotoğrafını yayınlamama tepki gösterenler oldu “Haklı olabilirler, düşüncesizce davranmış olabilirim” diyerek fotoğrafı sildim Ama sormadan da edemedim, “Tutulan oruç bir çocuğun elindeki dondurmayla mı sınanıyor?”

Çok küçük yaşta şeker hastası olup bir ömür boyu şekere özlem duyan çocuklar peki Bir düşünün Ya onların ömürlük orucu?

Allah gördüğünüzden eksik etmesin

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com