![]() |
Hepimizden Yanlızca Birtane Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepimizden Yanlızca Birtane VarYanından geçerken gülümsemediğimiz, bir günaydını esirgediğimiz için bizim olmayan o kadar çok dost kaybettik ki Henüz bizim olamadan o kadar çok arkadaş yitirdik ki ![]() Hayatımız boyunca milyonlarca insan tanıma fırsatını elimizle teptiğimiz içindir ki yapayalnız akşamlar yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok olduğumuz için mi bu tekliğimiz? Çok olduğumuz için mi bu yalnızlık? Dört kişi bir adada kalakalsaydık üç arkadaşımız olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Hazinenin nerde gömülü olduğunu neden herkes biliyor da hazineyi çıkarmaya kimse yanaşmıyor ![]() Önümüzden geçen bu kalabalık neden seni görmeden yürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Her biri bir elmas olan bu insanları neden eğilip de almıyoruz yerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kalabalık ölümsüz olmak kadar sıkıcı ve kıymetsiz çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa hepimizden yalnızca bir tane var ![]() ![]() ![]() ![]() ALİ ZARİN |
![]() |
![]() |
![]() |
Hepimizden Yanlızca Birtane Var |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepimizden Yanlızca Birtane VarCanım benim; Ellerine sağlık, yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() İnşallah “dost”larınsız kalmazsın ![]() ![]() ![]() Konu paylaşımı için candan teşekkürler ![]() ![]() ![]() Maalesef böyle ![]() ![]() ![]() Kaç kişiyi veya kimi parmağımızla gösterebiliriz “işte bu benim en iyi dostum” diye ![]() ![]() ![]() Benim gerçek dostum (çocukluktan) maalesef çok uzaklarda, ama biliyorum ki eğer birbirimize ihtiyaç duyarsak bir telefon bağlantısı yeterli… „Az olsun, öz olsun…“ |
![]() |
![]() |
|