![]() |
Yorgun Savaşçı 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yorgun Savaşçı 1Yorgun Savaşçı 1- Şule meryem canpolat öyküleri Masasında okunmayı bekleyen bir sürü kitap vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük kitaplar okuyunca, büyük laflar edince ya da büyük yazılar yazınca hayatı omuzlamış, hatta anlamış olmanın edası vardı "insan" denilen canlıda ![]() ![]() Kitaplardan da duvarlar örülebilineceğini unutmuştu, önemsiz saydığı detaylar içinde ![]() ![]() ![]() ![]() Evden işe, işten eve gelirken hep yeni hayatları gözlemliyor, yeni hayatları düşlüyor fakat kendine bir hayat olamamanın kısırlığı içinde, sürekli yazıyordu anlamış gibi her şeyi ![]() ![]() Kendine korkak, kalemine cesurdu bu yüzden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık kalpler sokağından geçerdi evi lakin, o kırık kalpler sokağının tabelasını okumadan, sarmış gibi tüm yaralarını, hızlı atardı adımlarını ![]() ![]() Bir dilenci kadar, sokakta inleyen, bir sevgi dilencisi de aynıydı onun zihninde ![]() ![]() ![]() ![]() hakikisiyle yalancısını ayıramayacak kadar şartlanmıştık işte hepimiz de ![]() ![]() Ben! diyordu kendi kendine; olmak istiyorum, okudukça olgunlaşmak istiyorum her neviden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Engeller beyinlerdeydi aslında, engel sandığımız şeyler se yürüteçti belki uçmak için mana a'lemine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tam okunamayan hayatlar, tam okunamayan kitaplar gibi okuyucuyu bunaltıyordu ![]() ![]() Kitapları bir şems edasıyla fırlattı odaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer, dedi son kez gülümseyerek maziye; Okuyunca kalpten, alıyormuş insan her çeşit renkten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|