Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baskın, istiyorum, karanlığıma

Baskın İstiyorum Karanlığıma

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baskın İstiyorum Karanlığıma

Baskın İstiyorum Karanlığıma Yazısı - Baskın İstiyorum Karanlığıma İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Galiba çetenin lideri benim Ve itinayla seçiyorum çetemin elemanlarını Tetikçi oldukları belli olmayan temiz yüzlü, iyi halli insanlardan buluyorum hep Kadınlı erkekli iyi eğitimli, neşeli ve hayran olunacak özellikler taşıyorlar Hepsinin ortak tek bir özelliği var: Aslında kendileri bile bilmiyor kendilerinden iyi bir katil çıkabileceğini Ama ben görür görmez göz bebeğinden anlıyorum Alıyorum çeteye

Gezdirmeye başlıyorum karanlığımda “Bak” diyorum “burası güvenlik amirliği Asıl mesele burayı aşmak! Burası arşiv Düzenlidir Aradığını hemencecik bulursun Burası bahçe Eğlenmek istersen eğer Amma Bu kapıyı açma sakın Sakın açma bu kapıyı!”

Bunu dedikten sonra o kapının anahtarı nerededir onu da söylüyorum elbette Bekliyorum sonra Sınıyorum aslında Bir zaman bekliyor Sabırla Tam “galiba yapmayacak, yapamayacak” diyorum ama

Ve elbette katilim bir gün o anahtarı söylediğim yerden alıp o odanın kapısını açıyor

O odaya girdikten sonra gördükleri daha kendine güvenli yapıyor tetikçimi

Kalbimin ve ruhumun ayak basılmadık hiçbir yeri kalmadığında artık bir önceki suçlunun yarım bıraktığı işi tamamlamaya hazır oluyor

Çete lideri benim dediğim gibi Özenle seçiyorum elemanları “Gel” diyorum, “gel, bir öncekinin bıraktığı yerden devam et beni öldürmeye

Sana sesleniyorum ey okur Baskın istiyorum karanlığıma Teke tek toplasınlar delilleri Göz altına alsınlar beni Kendi kendimi çökertmekten tutuklasınlar Değiştirilmesi dahi teklif edilemez yasalar koyup oradan yargılasınlar Allah verdiği cana kastedeni affetmez Benim bana kastımdan, işte bu büyük günahtan atsınlar beni

ESKİYOR

Tuğçe Şimşek Eski bir arkadaşım Fotoğraf çekiyor Babası iki yıl önce vefat etti O günden beri eksik yaşıyor Bir blogu var Çektiği fotoğrafları yazdığı dizelerle tamamlıyor http://2cheme üzerinden okuyabilirsiniz Ama izniyle bugün birini sizinle burada paylaşacağım

Arkasında ne olduğunu bilmediğimiz bir kapı gibi,

Ne hissedeceğimizi bile bilmeden eskiyoruz

Yıpranmaya başlarken hissettiğimiz acının

şiddeti, biz eskidikçe azalıyor

Tıpkı sevdiğim birinin dediği gibi;

“Ödenen bedellerin acısı geçince, eskiyor

Tuğçe Şimşek

Evlenmek üzere olan bir genç hanıma

Hürriyet Gazetesi’nin çok sevdiğim yazarlarından Melike Karakartal (Habitus) dün gece evlendi Ben bu satırları yazdıktan sonra güzel Melikeciğimin düğününe gideceğim Ona bir şeyler yazmak istedim Sonra 2003 yılında kardeşim evlenirken yazdığım yazı geldi aklıma Bir göz attım Kardeşim kadar sevdiğim Melike için o yazının bir bölümü

1) Bu sabah; tüm çocukluğun boyunca tepene yerleştirdiğin salon tüllerinin yerine sahicisini takmana birkaç gün kaldığından, karnın ağrıyarak uyandın büyük ihtimalle ve yine büyük ihtimalle sana evlenme teklif edildiğinde hayal ettiklerinle şu anda yaşadıkların birbirine hiç benzemiyor Kendini çok yalnız, çok yorgun, çok sinirli hissediyorsun Yemek yiyemiyorsun zaten Birkaç kilo da verdin son bir haftada, değil mi?

2) Bütün yaşamın değişiyor Çocukluğun, ilk gençlik yılların, okul, iş hayatı derken işte sana da geldi sıra Allah biliyor, ota suya ağlıyorsun bugünlerde Herkeste bir duyarsızlık, bir anlayışsızlık Her şeye yetişme telaşı seni öldürecek ve sanki kimsenin umurunda değilsin Şeytan bırak kaç diyor ama Sakın ha!

3) Dünya üzerinde hiçbir mutsuzluğun tek kişilik olmadığını unutmamalısın Yani, yaşadığın sorun her ne ise, sana özel indirilmemiştir yeryüzüne Emin ol, sihirli bir penceren olsa ve oradan baktığında sınırsız görebilme şansın olsa ne kadar çok insanın seninle aynı duyguyu yaşadığını fark ederdin hayretle

4) Artık her şey başka olacak Biliyorum en çok bu cümle ürkütüyor seni Ama en sihirli olanı da bu aslında Çocukluğundan beri yaşadığın bütün maceraları düşünsene Hepsinin sonunda artık başka olmamış mıydı hayat?

5) İş değiştirmek, şehir değiştirmek, ev değiştirmek, bütün bunlar başlı başına çok özel durumlardır İnsanların böyle köklü değişimler sırasında sıkıntılar yaşamaları, endişelenmeleri, kararları konusunda tedirgin olmaları o kadar anlaşılır bir hal ki

6) Çevrende rastladığın mutsuz evliliklerin sayıca çokluğu en çok bugünlerde demoralize eder seni İyi ve güzel giden şeylere daha kuşkuyla bakmaya başlarsın Oysa evlenme kararı aldığınızda en uzun beraberliğin sizinki olacağına inancın sonsuzdu Meraklanma; en uzun ve en güzel evlilik kesinlikle seninki olacak

7) Çok normal ve aslında senin de pek elinde olmayan bir dönem yaşıyorsun Nikâh masasına oturduğunda çevrendeki her resim hafızana kaydedilecek ve sen iki gün sonra kendine inanamayacaksın

8) Ne yazık ki aşk bitimli bir duygu Kimi zaman tekrar harlandığı olsa da yerini birlikte yürünen bir yolda arkadaş olmaya, iyi bir takım kurmaya, bir ömrün tohumunu beraber atıp hasadını beraber toplamaya bırakıyor Birlikte bir şey yapmanın, beraberce bir şeye inanmanın tadını alıyorsun

9) Sakın sevgini sıklıkla sınamaya kalkma Günlük, küçük şeylerle sana derin acılar verecek yaralar almana sebep olma ve sen de yaralama Beklentiler büyüdükçe risk de büyüyor Ne olur; sana yapılmayanları, sana söylenmeyenleri değil sana yapılanları ve sana söylenenleri say ve sakla daima!

10) Unutma; her evlilik başkadır, her kadın başka, her ev başka Sen kendi tecrübelerini yazacaksın Kimseye kulak tıkama O evliliğin başı ağrırsa eğer sakın komşunun önerdiği ilaçları alma Herkes kendi tecrübesiyle yol alır

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com