Yetim Çığlık |
07-04-2007 | #1 |
puslu
|
Yetim ÇığlıkÖvüncüm, avuntum, gizli dermansız yaram Göremeden kara gözlerine yandığım, çile sürmeli gözlerine sevdalandığım TesellimRuhumCanımCennetim Sevdamın çaresizliğidir hasretin Ey gül kokulu çaresiz sevdam Vur artık yüreğime vuslat hançerini Dünüm ,bu günüm yarınım sen iken Anlatamam ki yokluğunun çıldırtan çığlıklarını Layık değilim seni sevmeyeBiliyor sürgün yüreğim İnanç avuçları kor gibi yakarken Zindanlarıma yokluğunun çığlıklarını bıraktım sevgili teselli diye Zerre zerre eriyorken hasretinin çıldırtan çığlıklarında Göz yaşlarımı sakladığım hüzün yürekli sevgili Kefenlere bürüdüğüm esir gülüşümün sebebi Titrek dudaklarımın arasında sakladığım Suskun İmkansız Çaresiz çilem Gözlerine bakamadığım, boynuna sarılıp öpüp koklayamadığım Yetim çığlığım Ne desem ki suskunluğumGönlümün tercümanı Hasretinin çığlıkları, Çaresizliğimin fermanı olsun Ulaşamadığım! Avuçlarımda titrek yüreğimle taşıdığım Bilinmezliklerde yitirmekten Ürperdiğim, korktuğum Ruhumun biricik sılası Ama gelmiyorsun yoksun yanımda Ellerin ise kanayan avuçlarımın arasından çok uzakta Kara gözlerinin rıhtımında beklerken Kaybettim ömrümü, yokluğunun çığlıklarında
|
|