Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, özledim

Deniz Özledim Seni Deniz

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz Özledim Seni Deniz

Deniz Özledim Seni Deniz Yazısı - Özledim Seni Deniz Sözleri - Yaşam Hikayeleri

Bir başkaydı seninle hayat Neşe doluydun cıvıl cıvıldınZekiydin ve zeka fışkıran latifelerinle bizlere hayat verirdinNeden oldu nasıl oldu anlayamadım gücün kırıldıSen ve bensöz konusu dersler olunca; gözdeleriydik koca ilçeninİkimizde benzer hayatları paylaşıyorduk bundandı o gizemli bağımızAileler baskılar zeka ve beklentiler

İlkokul başarısını lise takip etmemiştiÇok şaşalanmıştık belki alışmıştık farklı olmayaZekiydik yaAma ilk başarısızlıklarımız geldi avuçlarımıza bizlerin gözündeİkimiz de ilk kez bizden bekleneni yapamıyorduk oysa onur belgeleri sıralanırdı önümüzdeTaktirler teşekkürler birincilikler Çok çalıştığımızdan değildi bunlarzekiydik! Alışmıştık başarıyaSonradan bir ortak yanımız daha olduÇocukluğumda içime oturan içimde beni yiyen bitiren aile dertleri seni de bulmuştuHani alışmıştı ya baban seni başarıyla anmalarına birden bastırmıştıO hiç anlayamamamıştı seniBelki anlasaydı herşey daha farklı olacaktı

Zamanla ikimizin de bağları koptu sınıfımızla bir kaçı dışındaki arkadaşlarımızlaÇünkü biz yine farklıydık çünkü onlar bize göre çocuktuBiyoloji hocasının deyimiyle farkına varmadan sınıfın ablaları olmuştukBizi sulu şakalar yaparak görmek zorduBir gün sınıfın baskısı da arttı üzerimizdeBencillikleriyle geldiler üzerimize sen "B" ben "A" şubesindeDertleşirdik ara araÇok fazla konuşmazdınDedim ya ben gibiydin her geçen gün biraz daha ve ben anlardım seni

Bir de Esin Hoca vardı senin hayatında benden farklı olarak bir de karamsarlığının giderek artmasıHep korkardım dayanamazsan yıkılırsan diyeBazen ölümü anardınHani Esin Hoca'ya bıraktığın yazılar vardı ya bir kaç tane de bana bırakmıştınAçıkca yazılmamıştı ama ölüm ve veda kokuyordu yazıların

Neyse çok şey paylaştık incir çekirdeğinin içinde evren olduk seninle

Zaman geldi ve sen ölümden bahsetmez oldunKıpır kıpır çıkmıştın karşımaO erkeksi tavırların yoktu Şen şakrak bir genç kızdınBir gün yine o seni çileden çıkaran ağrıların başlamış sınıftaYoktum o günSarılmışsın arkadaşlara eve gitmişsin Namaz bile kılmışsınSonra ne olduysa o evde-sadece tahminlerimden ibaret bildiklerimle-dayayıvermişsin babanın silahını şakağına

Habersizdik

Bir edebiyat dersiydisıkkındı içimKabuslar karabasanlar görmüştüm geceTuhaftı gizli bir yas vardıHocamız garip telefon konuşmaları yapıyorduAnnemin deyimiyle "işgillenmiştim"Sonra son bir telefon daha geldiGarip sessizlik çöktü sınıfın duvarlarınasessizlik kabusları vurdu haykırdı suratımasızladı yüreğimHoca tekrar sınıfa girdi

"Arkadaşınız Deniz intihar etti ve öldü"

Şoktaydık şaka yapıyor sandık İnanmadık ama gerçektiDeniz gitmişti! Gitmiştin Sustuk! Yaşlar aktı gözlerimdenSınıfı çoktan unutmuşumSadece hocanın "Sınıf arkadaşları bilmesin" dediğini duydumO kadarını hatırlıyorumHer yerde sen vardın; Duvarlarda kalemde kağıtta her yerde Deniz vardı

Oysa o gün okulda olsaydım kim bilir ne çok şey anlatacaktın bakışlarınla ve iki çift kelimeyle banaVe aylarda Esin Hoca doğmu nedeniyle okuldan ayrılmak zorunda kalmamış olsaydı nasıl yardım edecekti kimbilir sana ve yaşayacaktın belki Deniz'im

Oysa aylardır ölüm kokusu böyle keskin gelmiyorduBenzerdik seninlearkadaşlar da söylerdi zatenHele Gülay'ım "Sen ve O bir birnizi hatırlatıyorsunuz" demişti senenin başında "Sen Deniz gibi olma yıkılma"

Günlerce Deniz'i gördüm rüyalarda aylarca baktığım her yüzde Deniz'i hissettimBu günlerde yine bir Deniz var üzerimde yine bir Denizlik var Bugün çevremizde bir Denizlik varHerkes Deniz'den bahsediyor ve her defasında Gülay'ım "Sen ayakta kal" diyen gözlerle bakıyor ve ben her seste Deniz'i işitiyorum

Keşke ayakta kalsaydın Deniz keşke savaşsaydık O gün keşke tutabilseydim ellerini

Deniz her seste sen varsın Deniz Her gülüşte ve kahkahada her zeka ürünü espiride sen varsın Deniz

Deniiiizözledim seni Deniz

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com