![]() |
Deniz Özledim Seni Deniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Özledim Seni DenizDeniz Özledim Seni Deniz Yazısı - Özledim Seni Deniz Sözleri - Yaşam Hikayeleri Bir başkaydı seninle hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkokul başarısını lise takip etmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla ikimizin de bağları koptu sınıfımızla bir kaçı dışındaki arkadaşlarımızla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de Esin Hoca vardı senin hayatında benden farklı olarak bir de karamsarlığının giderek artması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse çok şey paylaştık incir çekirdeğinin içinde evren olduk seninle ![]() Zaman geldi ve sen ölümden bahsetmez oldun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Habersizdik ![]() ![]() ![]() Bir edebiyat dersiydisıkkındı içim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Arkadaşınız Deniz intihar etti ve öldü ![]() ![]() ![]() Şoktaydık şaka yapıyor sandık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa o gün okulda olsaydım kim bilir ne çok şey anlatacaktın bakışlarınla ve iki çift kelimeyle bana ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa aylardır ölüm kokusu böyle keskin gelmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerce Deniz'i gördüm rüyalarda aylarca baktığım her yüzde Deniz'i hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke ayakta kalsaydın Deniz keşke savaşsaydık ![]() ![]() Deniz her seste sen varsın Deniz ![]() ![]() Deniiiizözledim seni Deniz ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|