![]() |
Bir Şey Değişmiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Şey DeğişmiyorBir Şey Değişmiyor Yazısı - Bir Şey Değişmiyor İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Hava sıcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşımda oturmuş fısır fısır konuşuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() *** Gecenin sıcağı terletiyor beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de girdim ve ne yazdığına baktım ![]() ![]() ![]() Hayatın karmaşasından, ayrıldığı sevgilisinden ve ondan arta kalanlardan karışık kafası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Aslında bolca bıkkınlıktan ibaret hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Belki de önce o birinin değişmesi gerektiğindendir” yazdı o da bana ![]() O sırada İstanbul’da olan ablası girdi sohbete ![]() ![]() ![]() “Belki de kimsenin senin için değişmesine gerek duymadığında değişir hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşadası’nda aynı masada bir internet sitesi üzerinden yazışırken bir anda yüzlerce kilometre uzakta, farklı farklı şehirlerden bizi takip edenler de katılmış oldu sohbete ![]() ![]() ![]() ![]() *** Gecenin sonunda yatağıma uzandığımda pencerenin köşesinde bir yıldız ışıldıyordu ![]() ![]() ![]() Aynı anda kaç kişi bakıyoruz o yıldıza diye düşündüm ![]() ![]() ![]() Huzursuz ilişkiler kuşağıyız biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevgiliyi sevmenin sorumluluk-sabır bilinci kaybolmuş çoğumuzda ![]() ![]() ![]() Kız kardeşim geçenlerde söyledi ![]() ![]() ![]() “Suçluluk duygusu taşımaktansa kızgınlığı tercih ediyorsun” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() unutabiliyorum belki de ![]() ![]() ![]() Kızarsak unutabiliyoruz ![]() ![]() ![]() Eski bir hikâyeyi anlattığımda “senden nasıl nefret edebilir ki bir insan” diye sormuştu bir arkadaşım şaşkınlıkla ![]() ![]() ![]() “Benden nefret etmek beni özlemekten daha kolay” demiştim ![]() ![]() ![]() Kolayına kaçarız hepimiz ![]() ![]() ![]() *** Değişen bir şey yok ![]() ![]() ![]() Birileri gelecek, bir süre için hayatı değiştirecek ![]() ![]() ![]() Sonra her şey aynı ![]() ![]() ![]() Yollar aynı, kuşlar aynı, aylar aynı ![]() ![]() ![]() Sen yaranı göstermiş olacaksın ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra gün gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri gelecek, hiçbir şey değişmeyecek ![]() ![]() ![]() Yıldız bana bakıyor ![]() ![]() ![]() musun onu bir yerde? İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|