Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakarsın, geçer, iyi, umduğundan, yaz

Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz

Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz Yazısı - İclal Aydın Yazıları - Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz Köşe Yazısı

Ali Tufan Koç, Radikal’deki pazar yazısında şahane Sezen fotoğraflarını şahane bir yazı ile sunmuştu okurlarına Sezen Aksu ile yaptığı telefon görüşmesini anlatıyor “Hayat böyle bir şey işte Bibirimizden beslenerek, ilham alarak anlamlaşıyor her şey” dediğini aktarıyordu Sezen Aksu, yeni çıkacak albümü için Ali Tufan Koç’un bir yazısının başlığını kullanacağını söylemiş Tatlı bir tesadüf; o başlık zaten Sezen Aksu’nun bir şarkısından alınmış bür cümleymiş Başlıkta okuduğunuz o cümle işte

Bana öyle güzel, öyle iyileştirici geldi ki

Özlediğim güneş ve yaz bütün görkemiyle pazarı kaplamışken ben planladıklarımın aksine evde kalmayı yeğledim Önce gazetelerimi yayıla yayıla okumak, sonra verdiğim kararların huzurunu sindirmek ardından da yazıya oturmak bu pazar için yapılacak en doğru hareketlermiş gibi geldi gözüme

Yazıya oturduğumda Sezen Aksu’nun yeni fotoğraflarına baktım bir daha Ne güzeller

Dinlemeyi sevdiğim gibi, okumayı da seviyorum onu

Yeni albüme adını veren bu cümleyi şimdiden en az yirmi kere geçirdim aklımdan “Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Öptüm Sezen

Bugün için, bu yıl için, her yeni gün için, kendim için bambaşka planlarım vardı John Lennon mu söylemiş? Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com