![]() |
Uzun Sıcak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun SıcakUzun Sıcak Yazısı - Uzun Sıcak İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Zaman ne çabuk geçiyor ![]() ![]() ![]() *** Geçtiğimiz hafta Bozcaada’daydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaktan dalgalı deniz görünüyordu ![]() Birden hızlıca hayal kurmaya başladım ![]() ![]() ![]() *** Bağın ortasına beyaz sıvalı, pencereleri turkuaz boyalı bir ev kondurmuşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de taş fırın yapmışım evin arkasına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözüm yoldaymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarımı boyamıyormuşum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albümlerim düzenli, kitaplarım yıpranmış, mutfağım derli topluymuş ![]() ![]() ![]() Huzurluymuşum çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Aaa, Duygu hanım da buradaymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vedat Sakman gelecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nebil Özgentürk ve eşi Nehir bir haftalık bebekleriyle geleceklermiş ![]() “Bak, torun sayılır Duygu” diyecekmiş Nebil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metin Uca eşlik edecekmiş onlara ![]() ![]() “Benim bebeğim sensin Duygucuğum” diyecekmiş ![]() ![]() ![]() Sunay ve Belgin Akın ellerinde bir rüzgâr gülüyle geleceklermiş ![]() Şadan Öymen “Tazecik ekmeklerin kokusuna dayanamadık gelirken aldık” diyerek bana somunları uzatacak, Edip abi ise “Azizim bu rüzgâr olmasa bu sıcak hiç çekilmez” diyecekmiş ![]() ![]() ![]() Oral ve İpek Çalışlar “Büyükada’yı senin için bıraktık Duygu; çok özlemiştik” diye gireceklermiş kapıdan ![]() ![]() ![]() Hatta Selahattin Duman bile yoldaymış ![]() ![]() ![]() Ve Arda Uskan da gelecekmiş ![]() ![]() ![]() Hayal bu ya ![]() ![]() ![]() *** Beş yıl oldu ![]() ![]() ![]() Temmuz sonuydu Duygu Asena veda ettiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman nasıl da çabuk geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bozcaada’da uzun bir zaman sonrası için tasarladığım gelecek planım birden huzurlu bir hayale dönüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O anda yarını bilemediğimi ama geçmişten bazı şeyleri ne çok özlediğimi düşündüm ![]() ![]() ![]() Özlemeye bile alışıyormuş insan ![]() ![]() ![]() Karlı bir gecede Duygu Asena’nın evinde toplanmıştı bu isimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pencerenin önündeki minderlerde oturuyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kar hızlanmıştı ![]() ![]() ![]() *** Eve dönerken onu ne çok sevdiğimi söylemiştim yanımdakilere ![]() ![]() ![]() Bugün de size söylemek istedim ![]() ![]() ![]() Beş yıl oldu ![]() ![]() ![]() “Onu ne çok sevdiğim ve özlediğim” gerçeği hiç değişmedi ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|