![]() |
Bu Sözler Birdenbire Ortaya Çıkar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Sözler Birdenbire Ortaya ÇıkarBu Sözler Birdenbire Ortaya Çıkar Yazısı - Bu Sözler Birdenbire Ortaya Çıkar İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Ben size desem ki (diyorum zaman zaman) “bu kitap çok güzeldir” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da tatlı bir önyargıyla kitabı hemen okumaya başlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Eserle aranıza girmek gibi olmasın ama ben bu köşede sevdiğim, beğendiğim, inandığım, hadi herkes bilsin istediğim kitaplardan, yazarlardan bahsetmeyi tercih ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç haftadır elimdeydi kitabı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitapla (*) aranızdan çekiliyorum ![]() ![]() ![]() *** “ ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem ve babam birbirlerini çok seviyorlar, bunu en iyi bir çocuk hisseder biliyorum ![]() ![]() Hem kazanacağım oyunları gönüllü olarak kaybetmeyi de öğrendim ben ![]() O zaman pek sorun çıkmıyor, keşfettim bunu ![]() Ama dedim ya küçüğüm ben Henüz sekiz yaşındayım ![]() *** “( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** “( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** (*) Jerusalem ![]() ![]() ***** İdeal kadın!!! Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Çoşkundeniz, nam-ı diğer “Aşk Doktoru” çok sevgili bir arkadaşım Derya ile evli olmasından kaynaklı eniştem sayılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** - Sadakatli, saygılı olmalı ![]() - Destekleyici, sadık, güçlü ve ağır olandan şaşılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne yaptığını bilen dürüst ve gerçekçi ![]() - Benimle bir gün değil bir ömür olmalı ![]() ![]() ![]() - Her şeyden önce hanımefendi olmalı ![]() - Güler yüzlü, aktif, şakacı, sevdiği kişiye bağlı ![]() - Açık sözlü, iyimser ve kötülük düşünmeyen ![]() - Erkek sözü dinleyen ![]() - Eşiyle her şeyi paylaşabilen, kendine ve çevresine saygılı, ailesine düşkün, Türk aile yapısıyla uyumlu, çevre ve ülke sorunlarına duyarlı ![]() ![]() - Tadı tatminsiz, tarzı tarifsiz, tahtası eksiksiz olmalı ![]() - Perspektif bakış açılı, empati yapabilen, anlayışlı, bencil yani kıskançlığı fazla olmayan, olgun biri ![]() -Değerleri olmalı, en az sevildiği kadar sevmeli, ansızın yok olmalı, lazım olduğunda hemen gelmeli ![]() - Dış güzellikten çok iç güzelliği önemli ![]() - Ailesine, çocuklarına bağlı, erkeğine çocuk gibi davranıp ilgilenen ![]() - Her daim çekici olmamalı ![]() ![]() - Nabza göre şerbet nedir bilmeli ![]() - taat etmeli, gerektiğinde yön vermeli ![]() - Fedakâr olmalı, senin için değerli her şey ona da kutsal gelmeli ![]() - Eli merdaneli olmalı, erkeğini dişi sinekten bile kıskanmalı ![]() - Dürüst, düşünceli, anlayışlı, bağlı, güler yüzlü ve aşk dolu olmalı ![]() - Hayatıma giren kadınların hepsinin beğendiğim yönlerini bir araya getirebilirsem, ideale yakın bir şey çıkabilir ![]() - Kadının fiziği gibi içi de güzel olacak ![]() ![]() ![]() - Akşam eve gittiğinde beraber sohbet edip, gülüp, eğlenebileceğin, ağırbaşlı, nerede nasıl davranılması gerektiğini bilen, kıskanan ama bu davranışı patavatsızca yapmayan (@anilcile) - Kalıplaşmış sığ erkek klişelerimizi uçsuz bucaksız zekâ hamleleriyle ışıldatan kadın ideal kadındır ![]() - Anlayışlı, eğlenceli, zeki, bir de sevgi dolu olmalı ![]() İşte ideal kadınlar ![]() ![]() ![]() 1- Arzum Onan 2- Pınar Altuğ Atacan 3- İclal Aydın 4- Türkan Şoray 5- Burcu Esmersoy 6- Hülya Koçyiğit 7- Funda Arar 8- Saba Tümer 9- Elif Şafak 10- Oylum Talu 11- Gülben Ergen 12- Alessandra Ambrossio 13- Adriana Lima 14- Zara 15- Aydan Şener ![]() ![]() ![]() ***** İki çocuk Biz seninle ufacık bir delikten bakıyoruz hayata ![]() ![]() ![]() Aynı resmi görüyoruz ama susuyoruz ![]() Sonra dünyanın en sessiz gevezeleri oluyoruz ![]() Konuşmadan anlaşıyoruz ![]() Ne olacağını çok iyi bilerek başladığımız her oyunda, Aslında bilerek kaybediyoruz ![]() ![]() ![]() İç’ini çok iyi bildiğiniz, İç’tenliğinden çok emin olduğunuz bir dosta sahipseniz eğer, Kaybettiğiniz oyunların hayal kırıklığı daha kısa sürüyor ![]() 2che ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|