![]() |
Yudum Yudum Mutluluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yudum Yudum MutlulukYudum Yudum Mutluluk Yazısı - Yudum Yudum Mutluluk Sepkin Coşkun - Sepkin Coşkun Yazıları Bugün bir tuhaflık var üzerimde, içim içime sığmıyor, bahar geldi ondan mı acaba? Yudum yudum mutluluğun bana doğru aktığını hissediyorum ![]() Doğada ne kadar kelebek varsa yüreğime dolmuş sanki, pır pır kanat çırpıyor içimde ![]() İlk defa bir papatyayı incittim bugün, istemeyerek kırdım bir bir naif dallarını ![]() ![]() Yetmedi bir de kahve falına baktırdım ![]() ![]() Dedim ya bugün farklıyım, sebepsiz ve nedensiz her şeyden mutlu olduğum bir gün ![]() Öyle coştum ki, derya gibi derin, deli akan ırmaklar gibi çalkantılı gözlerin düştü aklıma ![]() Kıyamam bilirsin bakışlarına, baharın yeşil renkleri filizlenir her göz kırptığında ![]() Salınıp yürüdüğünü gördüm sanki selvi dal gibi ![]() ![]() Madem artık şiirler ağır geliyor, bir bahar yarattım mevsiminde yüreğimin, güz çiçekleri açmayan, ayaz, boran, kar yok, ılık haziran rüzgarının estiği ve ağaçların mutluluktan raks ettiği bir bahar bu ![]() Artık kara kalemim bile gülümsüyor bak ![]() Boyalar kullanıyorum, gökkuşağından ödünç aldığım renklerle yazıyorum adını ![]() Bir sana, bir bana dönüp ışıltı saçıyor, denize yaslanan yıldızlar gibi ![]() Demek aşk da insana böyle şavkırmış hayat ![]() Meğer bu aşktan sende ne çok varmış ![]() Sen değil misin çölde kalan ahuya bir damla buse olan, ki sevinçten başına taç yaptıran beyaz papatyaları aşka ![]() Sağlığıma daha çok dikkat etmeliyim buna karar verdim bugün ![]() Ah işte olmuyor ![]() Ne zaman bu lanet dumanı son kez üflemeyi düşünsem, ardı arkası kesilmiyor ![]() ![]() Lakin hiç sorma, sen olmayınca bir yanım eksik kalıyor hep, öyle bir hasret ki içimde dindiremediğim, anlatamam ![]() Asla yerin dolmuyor ![]() Biliyorsun değil mi? Ne ipe geliyor ne sapa bahanelerimiz, sudan sebepler hepsi ![]() ![]() ![]() Hayale resmederiz karşılıklı yüzümüzü ![]() Farkında bile olmadan ıslanıverir yalnız başımızı koyduğumuz yastığımız ![]() İyi gelmez bize ayrılık, biz ayrılamayız ![]() Bilsen, her sabah yeni bir umut çalar kapımı, penceremin önüne beyaz bir güvercin konar, gagasında bir yudum sevda ![]() Bu sözü ne kadar sık kullanırsan o kadar azalırmış anlamı, oysa ben senden her salise duymak isterim seni seviyorum cümlesini ![]() Yarın ne olacak kim bilebilir ki ![]() Bugün ben de söylemeliyim, seni seviyorum demeliyim uçan kuşa, yeni açmış bir çiçeğe, yağmura, buluta, masum bir çocuğa bakarak söylemeliyim ![]() Seni seviyorum demeliyim ![]() Hele aşkta gurur olmazmış bilmez misin ? Hayat sen öğrettin bunu bana ![]() ![]() Öyle çok neden var ki mutlu olmam için, dört yapraklı bir yonca buldum bu sabah kır gezisinde, şans getirirmiş duymuştum daha önce ![]() Al işte mutlu olmam için bir neden daha ![]() ![]() Gülmek geliyor içimden, tabiatın tüm renklerini gözlerime hapsedip, kucak dolusu sevgiler paylaşmak istiyorum, önüme kim çıkarsa, gülen gözbebeklerimden demet demet renkler dağıtarak sevgiyi paylaşmak istiyorum ![]() Biliyorum ![]() Bana sunulan değeri biçilmez bir hediyesin sen hayat ve büyük bir hazinesin harcadıkça bitmeyen, hiç bir şeyle pahası biçilmeyensin ![]() Beni içinde yaşattığın için sana teşekkür ederim ![]() Uzat ellerini hayat tut ellerimden sıkı sıkı, artık hiç üzmeyeceğim seni, ama ne olur sen de beni üzme ![]() Hayat seni seviyorum ![]() Eminim sen de beni seviyorsun ![]() Yoksa yaşayabilir miydim sanıyorsun ![]() ![]() ![]() Sepkin Coşkun |
![]() |
![]() |
|