![]() |
Kırmızı Siyah Beyaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Siyah BeyazKırmızı Siyah Beyaz Yazısı - Kırmızı Siyah Beyaz M ![]() ![]() Kapısı kanatlı bir telefon kulübesiydi, jetonlarla çalışan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcaklığın ve namussuz sevişmelerin kavurduğu bir İzmir öğleniydi ![]() ![]() ![]() Dedesi açtı telefon; tüm akrabalarının ve arkadaşlarının kayıtlı olduğu küçük telefon defterimden ![]() ![]() ![]() ![]() ''Ulaşamıyorum Özgür'e'' dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali ismimi o gün kaybettim, ''neden'' oldu benim adım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıkı solcu, bir o kadar da feodal babası karşıladı beni hastanede ![]() ![]() ![]() Bir hemşire girdi koluma, sen misin O dedi? Kim dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali'ydim, neden oldum, dardanel ton oldum; ne isterse olurdum,ik aşkımdı,belki de son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türk filmleri gibi olmuyor hafıza kaybı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fizik değil bizi çeken demek ki!Bir sohbet,bir bakış,bir çift kelime ![]() ![]() ![]() Kalçalarına,göğüslerine,vahşi yüzüne aşık olduğumu sanırdım oysa ![]() ![]() ![]() Legolardan şato yapıp,bozan bir çocuksun sen ey Tanrı! Kan kırmızı evler, şatolar yapıp; simsiyah bir geceye bırakıyorsun ![]() ![]() ![]() Yazar ya Beşiktaş'ın tüzüğünde ''Balkan yurtları ne zaman Türk Yurdu olacaki Beşiktaş'ın renkleri yine eskisi gibi kırmızı-siyah-beyaz olacak'' diye ![]() ![]() ![]() Benim tüzüğümde ''neden'' oldu artık benim adım yazıyor ![]() ![]() ![]() İyileşti,ilk beni unutarak başladı yeni hayatına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızamamak ne acı,büyük aşktan büyük o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yıl 8 Temmuz'da Balkanların yeniden Türk Yurdu olmasını bekliyorum artık ![]() ![]() ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
|