Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olsaydın, yanımda, şimdi

Olsaydın Şimdi Yanımda

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olsaydın Şimdi Yanımda

Olsaydın Şimdi Yanımda Yazısı - Olsaydın Şimdi Yanımda Sepkin Coşkun - Sepkin Coşkun Yazıları

Mayısın ikinci pazarı benim en gamlı günümdür

Çocuklarım; çiçeklerle ve küçük hediyeler eşliğinde beni ne kadar sevdiklerini söylerken, ben onlara sarılır ve hep ağlarım

Bilirler içimdeki kanayan yarayı, hiç bir şey söylemeden bakarken gözlerime bir daha söylerler beni ne çok sevdiklerini

O gün; ''Değmen benim gamlı yaslı gönlüme'' türküsünü çalar gönlüm bağıra bağıra

Kırmızı güller alır, odamın en görünür yerine koyarım ve her gelip geçtikçe annemi görürüm onların kırmızısında

Kokusunda ise yine annem kokar

Bütün gün gözlerim buğuludur, gözünün üstünde kaşın var deseler, ağrıma gider yine ağlarım

Hep içimden, ''Anneciğim, bu güller sana anneler günün kutlu olsun'' derim belki on kez, belki yüz kez hep derim

Yoksa bir kazak mı alsaydım şöyle yünlüsünden

Serin midir oralar, üşüyor mudur?

Ya da ayağına yün çoraplar

Canım annem, yokluğun bir hançer gibi saplanırken yüreğime,her yıl bu gün biraz daha fazla acıtır içimi hasretin

Dünya'nın en güzel çiçekleri feda olsun sana

Ah, şimdi yanımda olsaydın şöyle sıkı sıkı kucaklasaydım, koklasaydım gül yerine seni ve o hiç tanıyamadığım yanaklarından bir daha, bir daha öpmezmiydim

Olsaydın yanımda, yattığın yerdeki soğuk toprakları okşamaz ellerinden öperdim

Biliyorum hep benimlesin

seni çok seviyorum annem, bak bu güller senin için

Hadi, uyan artık

Ne olur annelerimizin kıymetini bilelim sonra çok geç oluyor

Sepkin Coşkun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com