Olsaydın Şimdi Yanımda |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Olsaydın Şimdi YanımdaOlsaydın Şimdi Yanımda Yazısı - Olsaydın Şimdi Yanımda Sepkin Coşkun - Sepkin Coşkun Yazıları Mayısın ikinci pazarı benim en gamlı günümdür Çocuklarım; çiçeklerle ve küçük hediyeler eşliğinde beni ne kadar sevdiklerini söylerken, ben onlara sarılır ve hep ağlarım Bilirler içimdeki kanayan yarayı, hiç bir şey söylemeden bakarken gözlerime bir daha söylerler beni ne çok sevdiklerini O gün; ''Değmen benim gamlı yaslı gönlüme'' türküsünü çalar gönlüm bağıra bağıra Kırmızı güller alır, odamın en görünür yerine koyarım ve her gelip geçtikçe annemi görürüm onların kırmızısında Kokusunda ise yine annem kokar Bütün gün gözlerim buğuludur, gözünün üstünde kaşın var deseler, ağrıma gider yine ağlarım Hep içimden, ''Anneciğim, bu güller sana anneler günün kutlu olsun'' derim belki on kez, belki yüz kez hep derim Yoksa bir kazak mı alsaydım şöyle yünlüsünden Serin midir oralar, üşüyor mudur? Ya da ayağına yün çoraplar Canım annem, yokluğun bir hançer gibi saplanırken yüreğime,her yıl bu gün biraz daha fazla acıtır içimi hasretin Dünya'nın en güzel çiçekleri feda olsun sana Ah, şimdi yanımda olsaydın şöyle sıkı sıkı kucaklasaydım, koklasaydım gül yerine seni ve o hiç tanıyamadığım yanaklarından bir daha, bir daha öpmezmiydim Olsaydın yanımda, yattığın yerdeki soğuk toprakları okşamaz ellerinden öperdim Biliyorum hep benimlesin seni çok seviyorum annem, bak bu güller senin için Hadi, uyan artık Ne olur annelerimizin kıymetini bilelim sonra çok geç oluyor Sepkin Coşkun |
|