![]() |
Beni Yeniden Doğur Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Yeniden Doğur AnneBeni Yeniden Doğur Anne Yazısı - Beni Yeniden Doğur Anne M ![]() ![]() Yerden iki üç metre yoktu sanırım yüksekliği çatının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vestiyer hatırlamıyorum,nereye asılıyordu acaba yıllarcaz eskimeden giyilen parkalar,montlar ![]() ![]() Sağda bir oda vardı,önünde küçük bir eşik ![]() ![]() ![]() Evin en büyük odası,iki metreye üç metre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana kapıdan girilincekji yer salondu sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salonun en sonunda ise bahçe kapısı,balkon niyetine ama balkondan çok daha güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşmüştüm galiba ben o ağaçtan yoksa düş müydü? Anneannemin evi ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıyı çaldığımda teyzem açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçeride müthiş bir ciğer kokusu,mutfaktan gelen ![]() ![]() ![]() Hala burnumda o koku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük odaya geçtik teyzemle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlış evde miydim? Ben doğduğumda işte ilk erkek torunum diye sokakta beni dolaştıran bu kadın mıydı? Yoksa annem bana hayallerini mi anlatmıştı? Teyzemin yemeyeceğiz bunları dediğini hayal mayal hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evime asla kase yağ sokmam,buzluğumda mutlaka ciğer bulunur ![]() ![]() ![]() Salonda teyzemle kaldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrasında hayal mayal hatırlayabildiğim dilimin dışarı çıkmış olduğu ve tabanlarının yavaşça sürttüğüydü ![]() ![]() ![]() Hayvanların hayatını anlatan belgeselleri izleyen bir kaplan dizi film mi izlemektedir? Bizim dizilerimiz kaplanlar için belgesel midir? Ne kadar vahşiler diye düşünüyorlar mıdır acaba? Birşey elde etmek için değil de sadece hırs için birbirimizi mahvetmemiz hakkında ne düşünüyorlardır? Biz en azından açlığımızı gidermek için parçalıyoruz diyorlar mıdır? Nereye gideceğimizi bilememek bizi bu hale getiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürünün varlığını devam ettirmek için yola çıkar kaplanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra dandik bir bayram şekeri reklamında hüngür hüngür ağlayan insanlar ![]() ![]() Mazoşizmin dorukları ![]() ![]() ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
|