![]() |
Güle Güle Canım Arkadaşım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güle Güle Canım ArkadaşımGüle Güle Canım Arkadaşım Yazısı - Güle Güle Canım Arkadaşım Sepkin Coşkun - Sepkin Coşkun Yazıları Niye üşüyorum ben Neden her taraf karanlık Mevsimden ilkbahar olmalı yada yaz farkında değilim Dışarda güneş varmı acaba Çoktandır kapalıyım tek yataklı odada Zaman geçmek bilmiyor Kaç zaman oldu şöyle bir keyfimce uzanamadım güneşin karşısına Çocuklarımla en sevdiğim yemeği bile yiyemedim güle oynaya Radyonun sesini açıp son ayar ritm tutamadım Çok yoruldum çok Neler oluyor bana Uyumak istiyorum sadece Çok şey geçiyor gözlerimin önünden çok An geliyor koşmak istiyorum ormanlarda An geliyor avazım çıktığı kadar bağırmak dağ başlarında An geliyor en nefret ettiğim insanların yanında olmak istiyorum Nefret Neden nefret etmişimki Oysa kırıcı hiç bir şey geçmedi aramızda Niye zamanımı boşa harcamışım Yapılması gereken pek çok şey varmış oysa Şiir okumak Şarkı söylemek Çocuklarıma her an sarılmak Annemi görmek her gün başımı göğsüne yaslamak Kardeşlerimle sık sık buluşup sinamaya gitmek gibi Babamla karşılıklı oturup gözlerine bakmak gibi Seni seviyorum cümlesini azmı kullandım acaba Neden üşüyorum bu gün her günkinden daha fazla Yoksa annanne olamıycakmıyım Tanrım niye ben Hayatımın baharındayım felek Çek elini üstümden Gezmek,görmek,tatmak istediğim o kadar çok şey varki Neden ben Ne kadar güzel olurdu leylak ağaçlarının çiçekleri Yeşilin tonu bu kadar çokmuymuş Gök yüzü bu kadar engin, bu kadar mavimiymiş Ne kadar çok yıldız varmış gecelerde En parlak olan yıldızın yerine koymuştum kendimi Ben buyum demiştim Parlayan yıldız bu gece neden yok yerinde Neden parlamıyor her zamanki gibi, ışık saçmıyor yer yüzüne Lalelerde açmıştır şimdi Ya beyaz karanfiller,ah ne güzel kokarlardı Her çarşıya inişimde alırdım bir demet hediye ederdim kendime Hayret neden kimse bana beyaz karanfil getirmediki Ah şimdi bir çiçek bahçesinde olmak Hepsine ayrı ayrı eğilip koklamak vardı Durun neden ağlıyorsunuz ki Üzülmeyin gidişime Ben hep sizlerle olacağım Hem Tanrı en sevdiği kullarını alırmış yanına Hemde iyi olanları Sonra beyaz bir kanat takıp açarmış cennetin kapılarını Ben sizin koruyucu meleğinizim artık Üzülmeyin, ağlamayın ne olur Turnaların kanatlarından tutunacağım Güneş olup ışık saçacağım yer yüzüne Bulutlarla dost olacağım Yağmur olup yağmak için yer yüzüne Ay ıiığı olup doğacağım odanıza Rüzgarlara bırakacağım kendimi,ılık ılık saracağım hepinizi Kaldırın başınızı bakın semaya O en parlak yıldız ben olacağım Her gün göz kırpacağım size Uzatın ellerinizi uzatın bana Sevgi olup avuçlarınıza dolacağım Sizin mutluluğunuzla tekrar Bahtiyar olacağım Ve her birinizin kulağına,sizi ne kadar çok sevdiğimi fısıldayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana bugün yine beyaz karanfiller getirdim canım arkadaşım, gördünmü ??? Sepkin Coşkun |
![]() |
![]() |
|