![]() |
Düşüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DüşüyorumD/üşüyorum - Atiye Danış yazıları -Eğer ki sevgili bütün bu olup bitenleri yok sayabilseydim, aşkı ,sevdayı, acıyı, mutluluğu kısacası yaşanmışlıklar adına ne varsa hepsini sayfaların açılmayanına gizleyebilseydim, hele ki aşkına ev sahipliğinde kusur bile etmemişken; Öyle vedasız gitmelerinden, merhamet bile etmeksizin terki diyarından bir daha asla vefa beklemem ![]() —Yüreğimin yarasından henüz sıyrılabilmeyi denemekte iken, acı an be an diken gibi bedenimi işgalde tereddütsüz mihman iken, dahası dibe vurmuş bir ayrılıktan kopup, yeniden yani o ilk baştan, ne varsa her şeye çizgi çekip, sana geri gelirsem bir daha katiyen dönemem ![]() —Demem o ki sevgili iyi düşün bu daveti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sürgün yemiş dallarından kopan güller gibi dizlerinin dibine yığılırım, öbek misali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarım parmaklarının arasında, yeşil yosun bakışlarım o Cabbar mavisi ile buluşur ![]() ![]() ![]() -Nasıl da saçmalıyorum yine, oysa bitmişi, bitmiş saymak var sevgili ![]() ![]() ![]() -Dünleri yaşanmadı kabul etmek imkânsız, an be an hala ben ve sen, bir de külleri avuçlarımız da saklı nice hatıra ![]() ![]() -Yarım kalan dönüşlere isyan olsa da şarkılarımda yalnız seni hatırlamakla geçsin ömrüm ![]() ![]() -Dallarından birer, birer kopmuş gülleri sersem de vuslatsız yollarına haydi topla geliyorum aşkım deme ![]() ![]() -Bırak unutkanlıklarıma bir yeni sayfa açayım adı sen,adı ziyan yıllar ![]() ![]() ![]() -Her satırı yaşandı ve bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -O halde şimdi nokta koyalım aşk-ı hüzzam sayfamıza ![]() -Öyle ya yarınlarda daha da çok ağlamayalım ![]() -Aslında her dediğim yalan, kaçırsam da bakışlarımı, bakışlarından, bırak tutma ellerimi, ellerim sana haram desem de bir yanım sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin o yosun rengi gözlerinde ki isyanla yıkılırdı bedenim O sihirli parmakların saçlarımın tellerinde gezinirken Işıkları yitik bu koca kentin leylinde fener alayı olurdum Avuçlarım aşk-ı/amber dolardı ![]() Ve sen en yakınım ve sen fersah kadar uzağım olurdun Uzansam canıma katabilirdim tek dokunuşu ile ellerimin Koşsam bir ömür yetişemeyecek kadar uzak ulaşılmazım ![]() ![]() Atiye Danış |
![]() |
![]() |
|