Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalan, yarım, yazı

Yarım Kalan Yazı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yarım Kalan Yazı

Yarım Kalan Yazı Yazısı - Yarım Kalan Yazı M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Şık bir mini etek,baldırları saran hint kınası motifli ince ten rengi bir çorap,beyaz göğüs dekolteli gömlekliydi

Yolunu bildiğin şehirlerde dolmuşa,bilmediklerinde taksite binersin; sevgili olmaya çalıştığının yanında etek, sevgilinin yanında salaş eşofman giyersin

Rafları dolaşıyordum alışveriş merkezindeki lüks kitapçıdaKitap almaktan çok,kimin hangi kitapları aldığını izlemeyi severim benKişisel gelişim reyonuna yöneldi, ''30 Günde ve 40 Derste Mutlu Olmak'' kitabını eline aldıOtuzlu yaşlardaydı,hiç mi mutlu olmamıştı ki şimdi bu kitabı alıyordu

Öyle düşünüyordu di mi, ''O hep iyi kalpli bir kurbandı'' ! Kader hep karşısına arkadaş,dost,sevgili olarak insafsız cellatlar çıkarıyorduOysa O'nun hiç hatası yoktu, yedi cücelerin evine davetsiz misafir olan,yataklarını kullanan,yemeklerini yiyen O olduğu halde; cücelerdi öfkeli, neşeli, şirin, uykucu, bilge olan

O masum ve iyi kalpliydi

Belki sana öfkeleniyordu öfkeli, sana rağmen neşeliydi neşeli, sana rağmen hala şirindi şirin, seni görmemek için uyuyordu uykucu, senden nefretinden bilgeliğe ermişti bilge

O mu? O iyi kalpli,masum,günahsız Pamuk Prenses, Şirine,Kırmızı Başlıklı KızdıBaşka meziyete gerek de yoktuŞimdi de ''30 günde ve 40 derste mutlu '' olacaktı

Dua ederken kim kızmaz Tanrı'ya?

''Subhaneke'' keşke daha zengin birinin kızı olsaydım; ''Ve bi Hamdük'' keşke daha güzel olsaydım, ''ve Teala Ceddük'' ama ben O'nu çok sevmiştim, ''Ve La İlahe Gayruk'' bu kitapla 30 günde mutlu olur muyum? Neden beni bu kadar iyi karşımdakileri insafsız yarattın?

Öfkeli anımda yarattım seniMutlu anımda geyikleri,neşeli anımda tavşanları,öfkeli anımda seni yarattım

Bak bakalım kendine; hayatına girip de suçlu olmayan kim var? Hep sensin masum olan!

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com