![]() |
Cebrail'in Modernizmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cebrail'in ModernizmiCebrail'in Modernizmi Yazısı - Cebrail'in Modernizmi M ![]() ![]() Tanrı'n yine konuştu bugün benimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaburgamı çalıp seni yarattı, aşık ederek damarlarıma koydu seni, şimdi ise karşıma çıkararak midemi bulandırıyor ![]() Ne alıp veremediği var benim organlarımla? Ya sen neden alet oluyorsun bu oyuna? O'nun camilerinde ayakkabılar, benim ibadethanemde kalpler çalınıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah 05:45; alkolik sabahlardan birisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adamdan gelen mesaj açık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne garip huyları var Tanrı'nın konuşmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dakika; şimdi de beynime mi saldırınız? İlişkiniz devam ediyorsa ki ediyor diyor; benim seninle olan neyim, ne, nasıl yani, bizim devam eden ne? Sen o adamla ilişki devam ettiriyorsan, ben neyin devamını yaşıyorum? Alkolik sabahlar iğrenç olur ama bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani biz dün gece 3 kişi mi yattık? Hangimizin kaburgasıydı kullandığı Tanrı'nın; seni yarattığı? En son babaannem başımdan aşağı kaynar su dökerek yıkardı beni ![]() ![]() ![]() Alelacele giyilen pantolon, şahdamardan söküp atmak için bakılan bilekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizsiz kentlerde nasıl acı çeker insanlar? Kızılay'ın yarı sökük, bastığında altından su fışkıran kaldırımları ilk kez mutlu etti beni bu sabah, her basıp su çıktığında, içimden çıktın,hızlı hızlı ![]() ![]() ![]() bir sabah bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı ne olacak? Ne sormam gerek sana şimdi? İsmi ne, neden; ya da en entel halimle problem ne mi diye sormalıyım? Yok, şerefsiz; soru falan yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ay oldu di mi o alkolik sabah geçeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılan resmi silmek için çizgilerin üzerinden silgiyi geçirmek gerek ![]() ![]() ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
|