Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cebrailin, modernizmi

Cebrail'in Modernizmi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cebrail'in Modernizmi

Cebrail'in Modernizmi Yazısı - Cebrail'in Modernizmi M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Tanrı'n yine konuştu bugün benimleBukez huşu ve sessizlikle dinlemedim''Bir karar verin'' dedim; hanginiz duracaksınız şahdamarımda?

Kaburgamı çalıp seni yarattı, aşık ederek damarlarıma koydu seni, şimdi ise karşıma çıkararak midemi bulandırıyor

Ne alıp veremediği var benim organlarımla? Ya sen neden alet oluyorsun bu oyuna?

O'nun camilerinde ayakkabılar, benim ibadethanemde kalpler çalınıyorArsız bir ilişki bu

Sabah 05:45; alkolik sabahlardan birisiMutfakta geceden kalan yarısı ezilmiş bira kutularıYerde bir minder ve açık bırakılmış bir laptopDinlenme modunda, o bile yorulmuş, bunu görmemek için gözlerini kapatmış demek ki

Bir adamdan gelen mesaj açıkBir sayfalık bir mesaj, son cümle ''ilişkimiz devam ediyor,bana biraz süre tanı''

Ne garip huyları var Tanrı'nın konuşmak içinCebrail'i kullanmıyor demek artık

Bir dakika; şimdi de beynime mi saldırınız? İlişkiniz devam ediyorsa ki ediyor diyor; benim seninle olan neyim, ne, nasıl yani, bizim devam eden ne? Sen o adamla ilişki devam ettiriyorsan, ben neyin devamını yaşıyorum? Alkolik sabahlar iğrenç olur ama bu kadarmı olabilir mi? mı olmalı mı?

Yani biz dün gece 3 kişi mi yattık?

Hangimizin kaburgasıydı kullandığı Tanrı'nın; seni yarattığı?

En son babaannem başımdan aşağı kaynar su dökerek yıkardı beniSen neyi yıkamak adına kaynar suları boca ettin şimdi?

Alelacele giyilen pantolon, şahdamardan söküp atmak için bakılan bileklerKızılay'da börekçi olur mu ki bu saatlerde? Yabancı kentte olmanın dezavantajı iştePayitahtta bulurdum bir börekçiVar mıdır acaba bu saatte canı acıyan başka birisi daha, karşılıklı geçip boşboş bakışabileceğim birisiYok!

Denizsiz kentlerde nasıl acı çeker insanlar? Kızılay'ın yarı sökük, bastığında altından su fışkıran kaldırımları ilk kez mutlu etti beni bu sabah, her basıp su çıktığında, içimden çıktın,hızlı hızlı

bir sabah buNe çok isterdim rüyada olmayı şimdiYok sen değil, sabah

Devamı ne olacak? Ne sormam gerek sana şimdi? İsmi ne, neden; ya da en entel halimle problem ne mi diye sormalıyım? Yok, şerefsiz; soru falan yokCevap önce gelince soruya gerek yok ki

2 ay oldu di mi o alkolik sabah geçeliŞimdi aynı evdeyizHatta dün gece kahve bile istedin bendenKalmak için geldiğimi sanman çok enteresan geliyor bana şu an

Yapılan resmi silmek için çizgilerin üzerinden silgiyi geçirmek gerek

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com