Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yürek, yüreksiz

Yüreksiz Yürek

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreksiz Yürek

Yüreksiz Yürek Yazısı - Yüreksiz Yürek Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları

Uçurumun kenarına sürükledin ardından yüreğimi Geldim işte yüreksizliğinin peşinden

Hadi geldim işte yüreksizliğine Bırak şerefsizliğini bulaştırdığın gözyaşlarını akıtmayı

Sus deme bana Susmayacak artık susan yürek bu gece Kan ağlayacağına yeminli bu yürek

Başla anlatmaya yalansız sözlerinle bensizliğinde yaşadıklarını

Kan ağladı mı bu yürek gibi, o yüreksiz yüreğin ben yokken

Sus/pus kaldı bir zamanlar yalan sözlerle haykıran yüreksiz yüreğin şimdilerde

Çek o kahpeleşmiş ellerini bedenimden Susma yüreksiz anlat yalansızca yalan hayatını bana

Bu yürek yeminli bu gece susmaz Susturmaz Kan ağlar Ağla/tır bu gece

Yok, mu yüreğinde cesaretin şimdilerde yalansız cümleler söylemeye

Git hadi şerefsizlerle dolu yarım bıraktığın hayatını yaşamaya

Bırak beni yalnız kalmış yüreğimle baş başa Çekil git bir zamanlar gittiğin gibi hayatımdan

Ne bekliyorsun be yüreksiz Gitme demeyecek bu sefer uykusuz gözler

Senin eserin işte bu uykusuzluğum Mutlu musun? Ey yüreksiz yürek söyle mutlu musun?

Her gece sabahlara kadar kan döktü bu yürek uykusuz gözlerle birlikte; sensizliğe

Şerefsizce gidişine dayanamadı bedenim Her gece nikotine boğdum ciğerlerimi bir şerefsizce gidişin uğruna

Herkes uykudayken hep yolunu gözledim ağlayan gözlerle O yüreksizliğin için değil Kahpeleşmiş ellerini kahpeleşmeden önce bir kez daha tutabilmek için

Hadi çek o yüreksiz yüreğini, havasını soluduğum piçleşmiş sokaktan

Kal böyle yüreksizliğinle sağlıcakla Gelme bir daha bana kahpeleşmiş bedeninle, yüreksiz yüreğinle, şerefsiz şerefinle

Yaşattığın onca şerefsizliğe rağmen kal yanımda son gece

Ve bırak beni uçurumdan aşağı şerefsizce

Gitme/li

Erdem Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com