![]() |
Yüreksiz Yürek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreksiz YürekYüreksiz Yürek Yazısı - Yüreksiz Yürek Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Uçurumun kenarına sürükledin ardından yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi geldim işte yüreksizliğine ![]() ![]() ![]() ![]() Sus deme bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başla anlatmaya yalansız sözlerinle bensizliğinde yaşadıklarını ![]() ![]() ![]() Kan ağladı mı bu yürek gibi, o yüreksiz yüreğin ben yokken ![]() ![]() ![]() Sus/pus kaldı bir zamanlar yalan sözlerle haykıran yüreksiz yüreğin şimdilerde ![]() ![]() ![]() Çek o kahpeleşmiş ellerini bedenimden ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yürek yeminli bu gece susmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok, mu yüreğinde cesaretin şimdilerde yalansız cümleler söylemeye ![]() ![]() ![]() Git hadi şerefsizlerle dolu yarım bıraktığın hayatını yaşamaya ![]() ![]() ![]() Bırak beni yalnız kalmış yüreğimle baş başa ![]() ![]() ![]() ![]() Ne bekliyorsun be yüreksiz ![]() ![]() ![]() ![]() Senin eserin işte bu uykusuzluğum ![]() Her gece sabahlara kadar kan döktü bu yürek uykusuz gözlerle birlikte; sensizliğe ![]() ![]() ![]() Şerefsizce gidişine dayanamadı bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes uykudayken hep yolunu gözledim ağlayan gözlerle ![]() ![]() ![]() Hadi çek o yüreksiz yüreğini, havasını soluduğum piçleşmiş sokaktan ![]() ![]() ![]() Kal böyle yüreksizliğinle sağlıcakla ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşattığın onca şerefsizliğe rağmen kal yanımda son gece ![]() ![]() ![]() Ve bırak beni uçurumdan aşağı şerefsizce ![]() ![]() ![]() Gitme/li ![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
![]() |
![]() |
|