![]() |
Acı Hayat 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Hayat 2Acı Hayat 2 Yazısı - Acı Hayat 2 Sepkin Coşkun - Sepkin Coşkun Yazıları 5 ![]() Oysa cook yillar gecti aradan,o zamanlar fazla sorun yapmadan isime devam ettim ![]() Calisip para biriktirip bir ev birde dükkan aldikmi geri dönecektik ![]() Kimselerde telefon yoktu o zamanlar ![]() Bir kac ayda anca haber aliyorduk minicik bebegimden,kisa bir mektup okadar ![]() Bir gece terler icinde uyandim ![]() Insan cahil olunca düsünceleride cahilce oluyor,ya bütün olumsuzluklari bir arada düsünüp karmasik duygulara düsüyor yada hic bir sey düsünemeyip bos bos baka kaliyor gecenin karanliginda soguk duvarlara ![]() O bakislari ben cok iyi bilirim bos ve soguk bakislar duvarlara hizla carpip acimasiz bir tokat gibi yüzüne tekrar döner insanin ![]() Aglarsin niye agladigini bile bilemezsin,hic bir soruya cevap bulamaz,cözüm üretemezsin ![]() Ogün isten eve döndügümde postaci bir mektup getirmisti ![]() Mektup izmirden geliyordu,oglumun kokusu vardi onda,kayinvalidemin parmak izlerini tasisada öptüm mektubu kokladim kokladim ve actim ![]() Dahasini hatirlamiyorum ![]() Donup kalmisim oldugum yerde ![]() 6 ![]() Saatler sonra esim gelmis kendime geldigimde beni tokatliyor ve olanca gücüyle sarsiyordu,var gücüyle yumruklarimi acmaya calisiyordu lakin gücü yetmiyordu öyle sikmisimki kelpetenle bile zor acardi ![]() Sonra yavas yavas cözüldüm,yumrugumu actigimda avcumun icinde bir tutam sac vardi ![]() Mektuptada iki satir bir yazi (oglunuz hasta oldu elimizden bir sey gelmedi basimiz sagolsun) Oyy benim kara yazim,kör talihim ben nasil dayanmisim ![]() Tanrim bütün kullarini etten ve kemikten yaratirken,beni tastanmi yarattin,ben nasil dayandim ![]() Yillar gecti üstünden oglumun mezari belli bile degil ![]() O benim bagrimda gömülü,onun mezar tasi benim göz bebeklerimde ![]() ![]() ![]() her gözümü actigimda yeni bir güne,ne yana bakarsam bakayim oglumun mezar tasini görüyorum ![]() Ogün bugündür dilime bir türkü dolandi,ne zaman neseli ne zaman kederli olursam olayim hep ayni türküyü mirildanirim ![]() "Erzurum daglari kar ile boran Aldi yüregimi dert ile verem Sizde bulunmazmi bir kursun kalem Yazayim derdimi yare bildirem ![]() 7 ![]() Artik benim icin her sey bos ve yalan ![]() Kirk yildir ugrasiyorum sözle anlatamiyorumki derdimi, Erzurum`un karli daglarinda ilk okul ücten terk,yazili nasil anlatayim ben beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (bu yazdigim bire bir yasanmis gercek bir hayat hikayesidir) Sepkin Coşkun |
![]() |
![]() |
|