![]() |
Sevgi Öldü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi ÖldüSevgi Öldü - Hafize Hanaylı yazıları Dün hiç bir şey yokken aniden karar almış yüreğim yorgun sevdamın baş hekiminden; tazminatım sus, ikramiyesi sensizlik ![]() ![]() Beni ait olmadığım yüreklerden arama, adresim yalnızlar sokağı ![]() Acısı ayrılıkla biten aşk sancı yapar yüreklerde gözlerde yaş! Hatırlıyorum ayrıldığımız günü ![]() ![]() ![]() "Tekrar görüşürüz" demiştin hatıradın mı? Ben yalnızlığı giyindim kalabalıklar içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama neden herkes bana bakıyordu, o an anlam veremediğim boşlukta yitirdim kendimi ![]() Ceryana kapılan kalbim kan taşımıyordu beynime, ne oldu anlayamadım? Artık ben de biliyordum; sevmekten korkan insanların, severim umuduyla sevgiye yaklaşan ve korkup kaçan korkaklardansın ![]() Aslında gelmeyecektin galiba yolunu şaştın, Şaşırdın ![]() Biraz evel gözlerimden düştün damla damla ![]() ![]() ![]() Özür dilerim, kalbinin ayaklarını kaydırmak istemezdim! Seninle paylaşmak istediğim çok şey vardı, en çok mutluluktan yana ![]() Bu sevdaya geç kaldım ayrılık bana düştü ![]() Seni sevdim, gururumu yitirdim! Hükümsüzdür ![]() Sevgim yerlere düştü, lütfen basmayınız! Seven kin tutamaz, affettim seni; sende affettin mi seni? Bilmiyorum ![]() Zor oldu yüreğimin feryadını dindirmek ![]() Ve seni hiç ağlatmadım, hiç aldatmadım gözümle bile inan! Çok önceleri sorduğum soru geldi aklıma birden: Asırlara saklanmış sevgi zamansızlıkta yiten sevgileri geri getirir mi? Z nin önünde duruyorsa E, alfabenin son harfi intihar edemez ![]() ![]() Sevgide zikzak çizemezsin ölümler de dahil ![]() ![]() ![]() Ölüm dersem çıkma, sevgi dersem çık (dedim) çıkmadın ![]() ![]() ![]() SEVGİ ÖLDÜ!!! Hafize Hanaylı |
![]() |
![]() |
|