Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgi, öldü

Sevgi Öldü

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi Öldü

Sevgi Öldü - Hafize Hanaylı yazıları

Dün hiç bir şey yokken aniden karar almış yüreğim yorgun sevdamın baş hekiminden; tazminatım sus, ikramiyesi sensizlik Gidiyorum, sevdamı aldım sol yanıma

Beni ait olmadığım yüreklerden arama, adresim yalnızlar sokağı

Acısı ayrılıkla biten aşk sancı yapar yüreklerde gözlerde yaş! Hatırlıyorum ayrıldığımız günü

"Tekrar görüşürüz" demiştin hatıradın mı? Ben yalnızlığı giyindim kalabalıklar içinde Mevsim bahar, zaman ayrılığa ayarlı Yürekler çiçek çiçek sevgilere açarken ben biliyordum ki sen artık olmayacaktın evrenimde! Gittim, Yüreğim sende kaldı bak cesaretin varsa zümrüt gözlerine! Gittim hiç düşünmezken ayrılığı Birden bir deprem oldu içimin evreninde, benden başka sarsılan olmadı

Ama neden herkes bana bakıyordu, o an anlam veremediğim boşlukta yitirdim kendimi

Ceryana kapılan kalbim kan taşımıyordu beynime, ne oldu anlayamadım?

Artık ben de biliyordum; sevmekten korkan insanların, severim umuduyla sevgiye yaklaşan ve korkup kaçan korkaklardansın Korkaksın!

Aslında gelmeyecektin galiba yolunu şaştın, Şaşırdın

Biraz evel gözlerimden düştün damla damla

Özür dilerim, kalbinin ayaklarını kaydırmak istemezdim!

Seninle paylaşmak istediğim çok şey vardı, en çok mutluluktan yana

Bu sevdaya geç kaldım ayrılık bana düştü

Seni sevdim, gururumu yitirdim! Hükümsüzdür

Sevgim yerlere düştü, lütfen basmayınız!

Seven kin tutamaz, affettim seni; sende affettin mi seni? Bilmiyorum

Zor oldu yüreğimin feryadını dindirmek Ben seni anı olsun diye sevmedim ki!

Ve seni hiç ağlatmadım, hiç aldatmadım gözümle bile inan!

Çok önceleri sorduğum soru geldi aklıma birden: Asırlara saklanmış sevgi zamansızlıkta yiten sevgileri geri getirir mi? Z nin önünde duruyorsa E, alfabenin son harfi intihar edemez O zaman ölüm korkunun sadece izi olabilir

Sevgide zikzak çizemezsin ölümler de dahil

Ölüm dersem çıkma, sevgi dersem çık (dedim) çıkmadın

SEVGİ ÖLDÜ!!!

Hafize Hanaylı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com