Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitmiyor, gece

Gece Bitmiyor

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gece Bitmiyor

Gece Bitmiyor Yazısı - Gece Bitmiyor Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları

Gece bitmiyor Uzayıp gidiyor hasretinle gece Getirmiyor doğan güneş seni bana Unutturmuyor geçen zaman anıları bana Bitmiyor gece Kanıyor bileklerim,hasret yüklü damarlarımdan oluk oluk sen akıyorsun Bir ilaç arıyorum kendime

Dolaptan birşeyler almak için mutfağa giriyorum belki içindeki seni durdurabilirim diye Birden gözlerim takılıyor boş fincana Yaklaşıyorum Senin dudak izin halen üzerinde duruyor İçimdeki sene biraz daha sen katarak yaklaşıyorum dolabın yanına Açıyorum dolabın kapağını Karşıma yarım şarap çıkıyor İçimdeki sen Evet diyor İlaç bu diyor Alıyorum onu Bir kadeh almak için rafa yaklaştığımda son kadehimize çarpıyor bu sefer gözlerim Yanındada eski günlerden kalma bir yazı

''Hiç ayrılmam'' yazıyor üstünde Damarlarımda bir acı hissediyorum Kan kaybından ölmek üzereyim diye bir huzur kaplıyor içimi Ve yarım kalan ilacım düşüyor yere param parça oluyor Bu sefer taa içime bir sızı kaplıyor İçimdeki sen konuşmaya devam ediyor ''Yazıklar olsun sana içindeki beni bile susturamıyorsun'' Uzun süre susuyorum gözyaşlarıma Ve sessizliğimi bozan bir kapı gıcırtısı oluyor Olanca kuvvetimle biraz ürkerek ''kim o '' diye sesleniyorum Uzaktan bir sen '' Benim , Anıların Kaybettiklerin'' diyor Ve koşar adımlarla odaya gidiyorum

Çekmecede bir silah olmalı Bu geceyi bitiren bir silah Silahı ararken bir ses daha ''Şimdide içindeki beni vuracakmısın'' ''Hayırrrr Sadece kendimi öldüreceğim sen yaşa'' diye avaz avaz bağırmak isterken sesim çıkmıyor Delirmek üzereyken silahı buluyorum Bu geceye son verecek o silahı Son üç mermi kalmış silahta Bir an duruyorum Sadece üç hakkın var Sadece üç ''son'' hakkın Düşüncesizce namluyu başıma getiriyorum Uzaktan bir ses bu gece olmalı '' Ben ne olacağım İlk beni bitirmelisin'' diyor

Evet evet bu gece Namluyu başımdan alıp gecenin ortasına bir kurşun sıkıyorum Evet şimdi sadece içimdeki sen ile baş başa kaldık Hayırrr Dayanamam başbaşalığa bir an önce vurmalıyım birimizi Tekrar namluyu başıma getirdiğimde Bu sefer içimdeki sen konuşmaya başlıyor ''Hayır Sen bu olamazsın Beni yanlız bırakıp gidecek kadar yüreksizmisin sen? '' diyor Ve namluyu başımdan alıp içimdeki seni vuruyorum Gece ile birlikte Sen'de öldün Gece bitti İçimdeki SEN bittin Tek kurşun kaldı Tek bir beden ve tek bir kurşun

Gecenin ve SENin ölümüne şahit olan bu bedeni kaldırmalıyım ortadan Tekrar ve son kez namluyu kafama getiriyorum Tam tetiği çekecekken içimdeki Sen tekrar canlanıp sesleniyor '' Hadi vur kendini birlikte ölelim''

Gitme/li

Erdem Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com